Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ban ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dostałem bana na perma za używanie haków :D. Moje pytanie jest takie : Czy jak będe grał nową postacią na nowym koncie i nowym Ip ale na tym samym komputerze to mogą oni jakoś sprawdzić ze gram z tego samego komputera co wczesniej konto było banowane ?

ZBIERAM - !!!! :)

Opublikowano

Jakoś chyba mogą to sprawdzić, ale jak nie będziesz miał żadnych hacków na kompie to cię już nie zbanują.

Opublikowano

Tak mogą to sprawdzić, ale co banuja? Przecież jak czysto grasz to nic nie dostaniesz... żadnego bana...

Opublikowano

No tak ale wiecie jaki jest nexon ^^.. Bo na tym nowym koncie chciałem sobie zakupić nx-y a dokladnie to jakies dobry ekwipunek na fire teama. A jak mi zbanują dlatego ze kiedys uzywałem to sie troche wkurwie ..

ZBIERAM - !!!! :)

Opublikowano

Tak widzę że do zamknięcia ale napisze coś takiego:

Zbannowac mogą Cię zawsze i mogą wymyślić że np miałeś jakąś modyfikacje w folderze albo coś tam

Co do banna to jeśli grasz czysto to Cię nie zbannują za to na pewno że byłeś bannowany, a koledzy z clanu jaja sobie z Cb robią :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...