Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsza postać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie, gdyż tf2 jest za darmo na stimie, postanowiłem go ściągnąć, iż kiedyś był płatny, więc w końcu mogę sobie pograć za darmo. Tylko nie wiem jaką postacią zaczynać, iż jestem trochę świeży! Proszę o rady

Opublikowano

Wszystko zależy od Ciebie, pograj każdą po trochu i wybierz.

Ja np. lubię grać Żołnierzem i Spy, a w ogóle nie lubię Snipera za to mój kumpel wymiata Sniperem.

Wszystko zależy od upodobań, jednakże na początek polecam Ci: Żołnierz, Pyro, Gruby, Engineer (obowiązkowo)

Opublikowano

Serdeczne dzięki za odpowiedź, panie ziółko! Wiesz, grałem grubym i nie odpowiada mi za bardzo ten wolny chód, a do enginera coś nie jestem przekonany, nie wiem czemu. Zobaczę jak się gra żołnierzem i pyro, ale proszę o więcej opinii!

Opublikowano

Ja też ściągłem tf2 ale kupiłem premium. Najlepiej mi idzie pyro, spy, demomanem

Pyro jest dobry na blisko ale po 1 kamieniu milowym dostaje pistolet sygnalowy i jest też dobry na daleko. Trzeba nim dużo się kręcic jak kogos atakujesz

Spy mam peleryne nożownika i ostateczną nagrodę i rządze. Mam wszystkie kamienie milowe i używam go tylko gdy jest od zarombania grubych

Demoman gram nim jak jest dużo szpiegów ponieważ mam olbrzymi topór i tarcze (niepamietam nazwy)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano (edytowane)

Temat był już poruszany, sporo możesz wyczytać śledząc ten temat: LINK.

@down:

japa pexu

wtf? Podać Ci link do obszernego źródła informacji, to jeszcze masz z tym problemy. Mam nadzieję, że nie będę miał okazji spotkać Cię w grze :\

Edytowane przez peXu
Opublikowano

pierwszą moją postacią był Engineer, którym bawiłem się wraz z ziółkiem w szybie wentylacyjnym.

Następny był chyba gruby, pyro, snajper, scout i spy. ;)

A teraz każdą klasą jaką mi się chce grać to gram! :)

w83od2.jpg