Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o dopingu na siłowni? :D

Stosowanie dopingu na siłowni.  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Stosowanie dopingu na si?owni.

• Jestem za
      4
    • Jestem przeciw
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zainspirowany tematem

To jest ukryta treść, proszę

Moim zdaniem popieram doping ale dopiero po 6 miesiącach regularnych ćwiczeń. Wtedy można zarzucić prolke lub propa (testosteron) dla niektórych niestety w igłach. Większość osób ćwiczących na siłowni i sięgających po doping zaczynają od mety. Też tak zaczełem i żałuje, bałem się kłucia. Drugi cykl się zaparałem i leciały igły, efekt 2x lepszy niż po mecie. Po pierwszym cyklu poszło 5 kg masy, a po drugim 7 kg ale efekt był dużo lepszy. Dlaczego nie polecam metki? Bo jest od hua wałków :)

Teraz na temat spadków, wiele osób twierdzi że cała masa jaką się wyrobi na cyklu spada po odstawieniu. Hmmm od kiedy woda to masa? Bo na cyklu dochodzi do retencji wody pod skórą dlatego po odstaieniu szybko spada "masa", co do siły mogę powiedzieć tylko tyle że nie spada :)

Plusy:

-szybko przybiera się na masie (jakość zależy od tego jak jemy)

-lepsze samopoczucie

-pobudzenie

-szybszy metabolizm

-zwiększone libido xD

Minusy:

-może nie stawać pała i na 100% się nie spuścisz

-retencja wody, opuchlizna na mordzie

-możliwe występowanie rozstępów :) wiem bo mnie porwało ;/

-możliwa agresja, jak już ktoś jest z natury agresywny to po koksie mu jeszcze bardziej odje....

-ryzyko powikłań

-wszystkie sterydy oralne niszczą wątrobę, injekcje tylko niektóre winstrol

To by było na tyle oddaję głos wam, nie pisać o syntholu to nie steryd i mega shit kijem przez szmate nie ruszać, pozatym nie występuje w polsce i kosztuję 1000zł B)

Rozszerzamy trochę temat, dodawajcie też swoje rekordy na siłowni tylko bez bajek ;)

Zacznę ja i starajcie się na tej podstawie również pisać:

wiek 18

waga 86

wzrost 175

wycisk placko 130 max, 110x4

martwy ciąg 190 kg

przysiad 130 kg

Bary nie sprawdzałem ale możecie pisać

Podałem prawdziwe dane, nie mam powodu by pisać bajki żeby wam zaimponować!!!

Edytowane przez Kejsi
Opublikowano (edytowane)

Ja jestem przeciw, przestaniesz ćwiczysz i możesz przybrać trochę, sam chodzę na siłowanie i nic nie biorę.

@down

Możesz przybrać sporo na masie tzn. brzuch ci urośnie.

Edytowane przez PiecuPL
Opublikowano

dodaj jeszcze 1 - " może nie stawać ci pała"

Na sucho jak będziesz ćwiczył może i wolno będziesz rósł , ale będzie szła z tym siła

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Zaraz wpadnie pewnie banda 12 letnich wychudzonych dzieciaków grających w metina i cię zwyzywają xD Więc od razu mówię jego sprawa czy się kłuje czy nie.

Napisałeś że można zacząć po 6 miechach regularnych ćwiczeń, jak dla mnie to za wcześnie. Ja po roku czasu na siłowni zarzuciłem dopiero jakieś aminokwasy, białko i inne pierdoły.

Sterydy są dla mnie normalną rzeczą spotykaną na co 3 siłowni, profesjonalnym jak i w amatorskim sporcie. A dla mnie powinny służyć o łamania barier, kiedy ktoś nie może już osiągnąć lepszych efektów naturalnymi środkami.

Tak czy inaczej nie jestem ani za ani przeciw. Doping zawsze był i będzie

Opublikowano

Na sucho dochodzisz do pewnego momentu w którym już nie idzie budować masy, ograniczenia genetyczne, mizoyna chyba ogranicza przyrost masy mięśniowej Coleman no to choruje i wygląda okropnie :D i powiem że 50 nie dociągnie niestety ;)

Zasada jest prosta, jest masa jest siła, jak siła tym lepiej idzie masa :)

Opublikowano

Kejsi nie probowales niczego innego niz tescia,mety ??

mi mowili kumple i czytalem na necie ze od tescia moga ci podczas cyklu wlosy np: na plecach urosnac jak i wiecej bedziesz ich miec ogolnie a co do stawania paly to nie ma nic do tego palka zostanie tak sama jej rozmiary sie nie zmienia tylko chodzi o wory podczas cyklu tylko one moga sie zmniejszyc lecz po odstawieniu wszystko potem wroci do dormy

moim zdaniem mozna po to siegnac jesli juz zwykle suple nie pomagaja

bo po co na poczatek siegac po koksy jak mozna na normalnych rzeczach leciec wiadomo efekty beda mniejsze ale i tak beda

tak mysle wlasnie za rok siegnac np: po mete jak juz kreta,double blast,rocket fuel itp. przestana dzialac ;D

a co do tego raczej nie znam ludzi ktorzy wlasnie biora ponad 120kg. na klate biorac jedynie suple sa granice ktorych przelamanie wiaze sie z wzieciem koksu :>

jednak najbardziej mnie irytuja pseudo znawcy ktorzy na silce nigdy nie byli a sie wypowiadaja co oni to nie wiedza o koksie ze wezmie sie 1 raz i juz sie choruje do konca zycia itp.

jak sie kupi od kumpla mete za 30 zl. to sie ma efekty marne a jak od kogos zaufanego za np: ponad 80zl. to sie ma lepsze efekty wiem bo kumpel juz teraz chyba 4 cykl leci z dobra meta

przytyl od czasu gdy 1 raz po to siegnal z 13kg + 100kg. bierze juz chyba na klate a 60kg. to wyciska sobie zza plecow sile ma jak ciagnik wiadomo i jakos mi mowil ze zadnych efektow ubocznych nie mial

wszystko jest dla ludzi tylko z umiarem

Juz to pisze 3 raz ale jeszcze raz napisze ;D

Ogladnijcie na YT mocniej wiecej szybciej czy cos takiego

tam sie ludzie wypowiadaja jak to jest z braniem koksu

'inaczej widze mlodego ktory sie naogladal kafarow na silowni pojdzie kupi koks i po paru miesiacach wysiadzie mu maly a inaczej patrze na doroslego czlowieka ktory chce poprawic swoje wyniki'

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Up wartościowa wypowiedź, próbowałem jedynie metki i teściaka bo dopiero 2 cykle za mną :D

Jak ktoś już uszkodzą wątrobe np o tym nie wiedząc i zrobi cykl na mecie to tylko pogorszy sprawę i potem mówią że to przez koks, w sumie przez koks ale on tylko pogłębił to co już było, jądra się kurczą po długim czasie na testosteronie i pochodnych, do tego HCG i clomid i 2 dni i jest normal.