Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Alekso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem Mu nie chce mi sie wlaczyc...

Nie mam doczyniena 1 raz z mu lecz problem jest taki wchodze na strone loguje sie start gaem czekam lncher sie odpala game sart gg sie odpala i potem nic moge tak ciagle podkreslam ze mam viste lecz gdy byly testy moglem grac bez problemu czeu teraz niE?!

??

Opublikowano

według mnie to jest coś zwalone z tym całym ich uruchamianiem przez strone. Pewnie ten ich badziewny program nie chodzi pod vista. Albo chodzi tlyko trzeba cos pozmiwniac/odblokować

a tak wogóle na Twoim miejscu wywaliłbym Viste i zainstalował XPka i czekał spokojnie na Windows Seven.

Opublikowano

tak najprawdopodobniej, to wlasnie dlatego nie mozesz sie zalogowac, pobierz nowego klienta, poczekaj az sie update zrobi, update'nie Ci jeszcze gg i powinno dzialac.

que?

Opublikowano

wlasciwie tego nie bralem pod uwage, moze faktycznie o to chodzi ze to jest problem z vista. ja sprawdzalem pod xp, wiec pewnie mqweryt ma racje

que?

Opublikowano

hmm flash i obsluga javascript wlaczona? czyli jednak nie do konca to moze byc wina visty, zaraz stestuje czy wciaz pod linuxem nie dziala, zeby tylko gg obejsc ;)

jak widac po

filmie na virtual boxie smiga bezproblemowo, a przy uzyciu wine niestety wywala blad ze brakuje pliku Mix.bmd. ale sam laucher smiga

que?

Opublikowano

Mam widndowsn xp i ten sam problem co autor tematu. Odpalam przez strone i odpala sie gg, potem uruchamia sie gra i poprostu bez zadnego bledu zamyka okno ladowania i nic. Nawet w procersach nie ma.

Raz mi sie udalo odpalic i wygladalo to tak:

Odpalilem normalnie i wyskoczyl blad aplikacji mu.exe. Nie naciskalem zamknij tylko czekalem bo komp dalej pracowal. No i klient sie uruchomil, przesunalem okienko z bledem poza obszar mu zeby mi nie przeszkadzalo w grze no i moglem normalnie grac. Po kolejnym uruchomieniu gry znowu wywalalo w trakcie ladowania.

Nie wiem juz co moze byc przyczyna.... Sciagalem nowego klienta, reinstalowalem wine, skanowalem antywirem i ... nic :<

www.worldofminecraft.pl

Polskie Centrum Minecraft

Opublikowano

Znalazlem rozwiazanie problemu ale chyba tylko dla grafiki ati.

Sciagamy najnowszego catalysta ze strony glownej ati, potem najnowszego directx'a. Usuwamy stare sterowniki poprzez dodaj/usun programy -> Reset kompa -> Instalujemy catalysta -> reset kompa ->instalujemy dx -> reset kompa. Mi smiga juz bez problemow

Pozdrawiam

www.worldofminecraft.pl

Polskie Centrum Minecraft