Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BalonikMt2 [PL] [Dedyk]

rafalx11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bannernats.png

dedyk.png

parametry.png

cpu.png

Phenom II X4 945

ram.png

4 GB DDR3

net.png

100 Mbps

linki.png

web.png

www.balonikmt2.tk później będzie - www.balonikmt2.pl

reg.png

http://www.balonikmt2.tk/  - www.balonikmt2.pl

klient.png

http://www.balonikmt2.tk/  - www.balonikmt2.pl

rank.png

Na stronie

is.png

Na stronie

ip.png

91.246.108.81

status.png

On-24/24

pl.png

Nie ma/Client do gry

skan.png

------

info.png

npc.png

Na filmie

start.png

Na filmie

ulepszacze.png

Jak na metin2.pl

exp.png

200%

drop.png

100%

yang.png

150%

video.png

http://www.youtube.com/watch?v=FFQbcKiRhnU&feature=youtu.be

Zamknieta.png

kontakt.png

Na stronie

team.png

[GA]Szef

[GM]RedWhite

[GM]BB

[Tutor] Axsaros

autor.png

Niedługo Domena zostanie zmieniona na PL !!! Maxymalny lvl to 99 i nigdy on nie wzrośnie. Zapraszam do gry, serwer posiada motywy z Pl\'a (powoli beda wprowadzane helmy wyższy lvl, zbroje po stalkach np. niebianska zbroja itp.). System ulepszania jest również bardzo podobny( potrzebne sa ulepszacze). Exp i drop jest zwiększony kilkakrotnie, aby nie osiągnąć 99 lvl w dwa tygodnie, ale nie jest on tragicznie mały. Dostepne sa pelerynki męstwa u handlarza. Na start gracz otrzymuje eq +9( tracza, zbroja, broń, hełm, buty, branzoleta, kolczyki, naszyjnik). Serwer aktulanie nie posiada żadnych bugów i błędów. Jeżeli Gracze coś ,,wywęszą\" niech natychmiast zgłoszą to Aministracji, zostanie on usunięty jak naszybciej. Serwer jest bardzo stabilny, postawiony na plikach 2010. Obecnie jest otwarty tylko jeden kanal (CH1) lecz w miarę rozwoju serwera (napływ nowych graczy) beda otwierane nowe kanaly (CH2, CH3, CH4). Stopniowo na serwer będą wprowadzane nowe bossy, bronie, zbroje, biżuteria, tarcze oraz hełmy na wyższy lvl. Serwer posiada wlasnego Ts3(Team Speak)Jeśli ktoś bedzie miał ochote porozmawiać z graczami, zgłosić problem osobiscie Gm czy po prostu porozmawiac z kumplami w czasie wspólnej gry (istnieje możiwość stworzenia prywatnego kanału na Ts na ktory bedą mieć dostęp jednynie osoby znające do niego hasło) to serdecznie zapraszamy:

stopka.png

Opublikowano

"www.balonikmt2.tk puźniej będzie - www.balonikmt2.pl"

hmmm dysleksja czy bardzo bardzo mlody team?

Opublikowano
Założone Konta: 1127

A w top 10 każdy ma 81+. Dzięki, ale ja nie zagram, może i gra się dla przyjemności, ale milej się gra na nowym serwerze, niż tam gdzie wszyscy już są "pro".

Opublikowano

no fakt trochę stary... w ranku już duże lvle, ale cóż, z nudów może pogram.

8% szans na impotencję

świetnie przetłumaczone

Opublikowano

Sory za pisownie jestem graczem na tym serwie nie patrzcie na ranking serwer sie dopiero rozkrenca i nie jest stary tylko mial bete wcześniej pisze jak pisze ale tam Team interesuje sie graczami cos ci zginie? ktoś cię okradł? Team to zalatwi sam[GA]Szef osobiscie pomaga graczom jest ciagle na ts(info na stronie) by rozmawiac o problemach z wami zagrajcie troszke i potem ocenicie jak sie spodoba to grajcie jak nie to nie> Ja gram i jestem zadowolony atmosfera panuje tu rewelacyjna.

Na Launcherze da sie grac bez Clienta ale polecam sciagnąc

Opublikowano

"www.balonikmt2.tk puźniej będzie - www.balonikmt2.pl"

hmmm dysleksja czy bardzo bardzo mlody team?

Brylax...

Tak na przyszłość ;p

Jak już się decydujesz, że coś napiszesz to pisz poprawnie ;]

,,puźniej''

synganampc.jpg

,,Sukces nigdy nie jest ostateczny, porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.'' ~ Winston Churchill

Opublikowano

ja to cytowalem, zobacz co jest napisane z prezentacji

Nie zauważyłem ...

Przepraszam ;p

synganampc.jpg

,,Sukces nigdy nie jest ostateczny, porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.'' ~ Winston Churchill

Opublikowano

Było.

http://www.mpcforum.pl/topic/375646-balonikmt2pldedyk/

7033945cf0d09cd50787bfca5633e026.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...