Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tapeta na tel? full

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

mam do was pytanie co zrobic by tapete czy zdjecie miec na caly wyswietlacz bez zadnych marginesów? chodzi mi o nokie e61. nie szukam tapety tylko na ten model tylko jak zrobic taka tapete na idealnie caly ekran;]

;]

Opublikowano

Musisz mieć tapetę o rozdzielczości takiej samej jak rozdz. wyświetlacza, najprościej tłumacząc xD

Pobierz idealną albo samemu na kompie odpowiednio "podrasuj" :P

Chyba, że masz opcję: Ustaw jako tapetę > Rozciągnij; w niektórych fonach tak jest ;) Ale zwykle szpetnie wygląda, najlepiej mieć dopasowaną.

Opublikowano

Zmień rozdzielczość w paintcie, tu trochę przytnij tu rozciągnij, jest potrzeba to powiększ i znowu przytnij i gotowę. Masz zmienić rozdzielczość na taką jaką ma ta twoja nokia e61, a ma ona rozdzielczość 320 x 240.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

dzieki chlopaki po + leci;] jak bym czegos jeszcze nie wiedzial odezwe się;]

wiecie no troche glupio te tapety z takimi marginesami a chcial bym miec ją na calym a taka jak ja chce a nie jakie znajde;]

;]

Opublikowano

Jak masz rozdzielczość w telefonie np. 320/240 to wystarczy wpisać w google "tapeta 320x240" albo zmienić rozdz. obrazów w opcjach wyszukiwania. A jeśli chcesz inną to najprościej - otwierasz GIMPa, nowy obraz o odpowiednich wymiarach, wklejasz na niego tapetę i ją skalujesz (pomniejszasz) ;)

Opublikowano

W googlach wpisz może interesujący Cię temat tapety i z boku wybierz rozdzielczość obrazka ^ ^

238626.jpg]
Opublikowano

dobra dzięki moim chęciom już doszłem do tego jak zmienić roździelczość fajnie mi się zrobiło w paintcie;] a teraz tak, co zrobić by miec ja idealnie na calym ekraniku? bo i tak mam margines a chcial bym miec to na calym;]

;]

Opublikowano

Nie da się tak zrobić :/ Musisz po prostu mieć taki temat. Sam miałem ten "cegłofon" próbowałem, próbowałem i nic :/

Opublikowano (edytowane)

@edit a więc taka jest sprawa ze nawet jak mam temat to mala tapeta dlaczego?

Edytowane przez Eryk624

;]