Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Broń na perma

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey. Od pewnego czasu planuje kupić broń na perma i zastanawiam się nad:

•G36E Valkirie

•P90TR

•DSR-1 Sub.

•WA2000

• Inne (Jakie? )

Nie lubię stać w miejscu [...] Wole rash'ować (czy jak to się pisze ^^ )

Wiem to ja powinienem zdecydować która broń i tak też zrobię lecz proszę Was o pomoc którą z nich się opłaca kupić

Aa gram na Elimination / Pro i FT (innych trybów nie lubię ... )

Za odpowiedzi dam PLUSY / MINUSY. Proszę napisać kto co chce !

Opublikowano

zdecyduj się , jeżeli raszować to snajpy wypadają a i tak są 5 k droższe ;) subsonic lepszy od wa2000 ;) g36e bardziej uniwersalna na każdy rodzaj mapy , p90tr to typowe krótkie mapy , bron tylko do rashu ;) więc mocno się zdecyduj ;) ja bym proponował p90tr bo g36e być może będzie można nabyć za GP w evencie ;D myślę że pomogłem ;)

bez youtuba

Opublikowano

No bo co jakiś czas wprowadzają takie eventy ;) już były kilka razy , g36e można było nabyć chyba już 3 razy za gp o ile się nie myle;) poza tym trwa event contest i tam każdy prezentuje swój event i widziałem , że sporo osób proponuje kupno broni za gp a więc proponuje zaczekać do patcha który już chyba w tym tygodniu ;D

bez youtuba

Opublikowano

Jeśli chodzi o snajpy to polecam L96A1 Arctic Wolf, według mnie to najlepsza snajperka w grze, ale to już kwestia gustu.

Z AR bierz G36E Valkyrie, uniwersalna broń, sprawdza się na wiekszości mapek.

Z SMG polecam P90TR, na małe mapki idealna.

Jeśli pomogłem proszę o + :)

Opublikowano

na raszowanie najlepsze są p90tr ,ump 45, ak74m ja bym polecał ak74m sam ją mam i jest zajebista 2-3 shoty i ded szybko strzela i w ogóle jest zajebista ...

Opublikowano

a ja nie polecam l96a1 arcitc wolf moze do quick scopa dobra ale na dalsze dystanse strasznie niecelna ja wybralem jako snipe trg-41 i nie żałuje a jako broń do rashu to najszybsza w grze T-2 biegasz z nią szybciej niż z nożem do tego najszybsza w grze i na kilku hp bezproblemu mozna nabic fantastica bo recoil jest tak fajnie dopasowany ze z brzucha przechodzi na głowe ^^

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Do rush'owania zdecydowanie p90 tr , lecz g36e valkyrie nie pogardze ;)

mejker.jpg

Pomogłem ? daj + : )

Opublikowano

Zalecam, jeśli grasz na małych mapach do bierz P90TR lub nawet UMP45, ale jak chcesz grać na dużych typu Snow Valley to bierz G36E Valkyrie lub M4A1 Desert Warrior.

Opublikowano

Ja gram przeważnie na mapach:

•Kill creek

•Oli Reg

te dwie mapy mi się podobają najbardziej :) To takie mapy do snajpera ale ja tam wbiegam na respa i się bawię .

Każdy dostał plusa !

@EDIT

przed chwilą miałem G36e Valkyrie z gleby i na Oli Reg było 5headów i kick za "aim'a" :( Ale dobrze się gra tą bronią.

Teraz niech bd inne 3bronie:

•G36e Valkyrie

•M4A1 Desert Warrior

•T-2

Opublikowano

Słuchaj, g36e valkiria i m4a1 desert warrior to są praktycznie te same wersje broni co za gp , tak jak mowiłem nie ma sensu ich kupować za nx bo takie same masz za gp ;) poczekaj na patcha może wprowadzą eventy permów za gp ;) t-2 jak podniosłem to nie przekonało mnie ani troche , najlepsze smg w grze to zwykłe pp-19 a za nx p90tr ;)

ja jak gram na kill creek to mam takie wyposażenie :

pp-19 + g36e valkiria(już jej nie mam) + tpg-1 (a jak miałem to dsr-subsonic)

oil rig - pp-19 + m416cqb camo + snajpa

powiedz mi jeszcze ile masz zamiar kupić tych nxow ?

bez youtuba

Opublikowano

Ja kupiłem sobie na perma M6A2-STR i nie żałuje.. Dobra uniwersalna broń.

Dokładasz drugi magazynek i masz 50 pocisków.

Zakładasz podstawowy celownik i wymiatasz na dystans ;)

Tak jak pisali powyżej do do szybkich rajdów to P90 TR wymiata ;)

Jedynie z walką na dystans ma problem..

Jeśli masz już pp19 to lepiej kupić snajpe i jakąś broń z większym zasięgiem jak np w.w. M6A2-STR

BrutalusPL.png
Opublikowano

No własnie nie wiem czy kupować snajperkę czy coś innego. No bo niby PP-19 mam na perma i snajpa by się przydała no ale G36e jest dobre a wręcz bardzo dobre tak samo jak M4A1 Desert Warrior więc już nie wiem ;/

Opublikowano

a masz coś GP czy jesteś spłukany ? bo jak masz gp to kupuj giete albo m4a1 za gp to jest to samo ;) a być moze okaże się , że będzie można za Gp kupić te bronie ;) w tym przypaku proponuje ci kupić snajpe - dsr-subsonic , tpg-1 pro , trg-41 ;) te 3 bronie najlepsze są

bez youtuba

Specjalista
Opublikowano

wiesz ja to bym proponował Ci L85A1 MOD, wersja za GP nie ma celownika, a mod ma i to jaki!

idealna na dalekie dystanse, duży damage, ciągnie w HS, a z bliska też szybka

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Meczom mnie te teamty.

Duzo osob to robi.

Ale .... moza i pomaga to gowno wam :D

Bierz na rasha ten .. UMP 45 :D

-----------------------------------------

Valkyrie nie bierz ulepszone G36E

Hmm...CQB ani mysl o tym.

Bierz M6A2 SRT i dokup se kolimator//M417 Combat ( Rec7 ) Wybierz sam.

Dalem ci to co dobre.

Masz tego sporo kup CO TY UWAZASZ.

!

Opublikowano

ok temat wyjaśniony więc można zamknąć.

50% że kupie G36e Valkyrie

45% że kupie P90 TR

5% DSR-1 Sub.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...