Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Automatyczne uruchamianie przez administratora

JacoH

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ten temat by? przydatny ?

• Tak
      8
    • Nie
      10
  2. 2. Czy ten temat powinien by? podpi?ty ?

• Tak
      6
    • Nie
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio odkryłem jak można ustawić tak, żeby wszystko było uruchamiane jako administrator automatycznie. Postaram się wam to przedstawić w jak najprostszy sposób.

No więc zaczynamy. Wybieramy dowolny plik .exe w moim przypadku jest to injector do hacka sirosix 10.5. Klikamy prawym na wybrany plik .exe i wybieramy właściwości. U góry mamy różne strony, wybieramy tam zabezpieczenia i w tamtym oknie wybieramy "Edytuj...". Wybieramy konto z, którego kożystamy i w oknie niżej w linijce "Pełna kontrola" zmieniamy z odmów na zezwalaj.

Dorzucam 2 screny do pomocy:

screen3iym.jpgscreen5rr.jpg

Jeżeli temat był przydatny to daj +

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

U mnie nie da rady tego zrobić w panelu sterowania muszę siedzieć (win 7). A jak dla mnie to są uprawnienia tylko na 1 plik, bo nie wszystko jako admin uruchamia.

Opublikowano

Ja tak zrobiłem raz odrazu po instalacji systemu i teraz wszystkie hacki przez administratora mi się uruchamiają od razu. Spróbuj, bo mi to działa i na brata laptopie też działa. A jeżeli ci nie działa, to musiałeś coś źle zrobić.

Opublikowano

siedzę w win 7 od razu prawie od premiery i nie zrobiłem nic źle. Uruchamia tylko parę plików jako admin reszty nie, czyli nie wszystkie.

Opublikowano

Ten mój sposób działa tak, że twoje konto użytkownika ma takie uprawnienia jak administrator, czyli tak jak byś uruchamiał przez administratora.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...