Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AutoShot na 32-bitowy system operacyjny

JacoH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ok. 30 minut temu odkryłem jak można mieć AutoShot na 32-bit system operacyjny.

No to zaczynamy, potrzebny nam będzie hack z funkcją AutoShot(polecam sirosix 10.5, na nim to działa. Link do hacka: http://www.mpcforum.pl/topic/389258-undetectedsirosix-105-gmwarning-esp-more/). Włączamy hacka i warrocka wchodzimy do rooma i włączamy AutoShot, teraz wybieramy broń i naciskamy przycisk START (taka flaga) i teraz w magiczny sposób broń zaczyna strzelać.

Testowane na Windows 7 x86(32-bit), mi działa jak przetestujecie to napiszcie czy działa i podajcie swoje systemy.

Jeżeli pomogłem daj +

@edit jeżeli coś jest nie zrozumiałe to pisać, to wyjaśnię.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Mogę się założyć, że wiele osób o tym nie wiedziało i, że wielu osobom to się przyda.

Opublikowano

@ 4pr000onl AutoShot działa tylko na 64-bit, a ja odkryłem jak można strzelać automatycznie na 32-bit.

Opublikowano

tej ostatniej czesci nie rozumiem czyli mam juz wlaczony autoshot wchodze w rooma wybieram np. famasa i jaki przycisk start mam wisnac?

ten start jest w haku czy w grze prosze o szybko odpowiedz

i jeszcze 1 pytanie bedzie strzelal sam jak zobaczy przeciwnika czy bedzie napieprzal caly czas az sie ammo nie skonczy

Opublikowano (edytowane)

ale to jest tak ze jak nakierujesz to sam zaczyna strzelac czy strzela jak by sie trzymalo samemu klawisz tylko?(na oslep)

Juz wyjasnione za pozno napisalem

Edytowane przez sraczka359

Nie bądź żyła daj minusa !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano (edytowane)

gdzie ty masz ta flage??

@down ok dziala leci +

Edytowane przez kozaakk1
napedna4koła.png
Opublikowano

Ale wiesz o tym, ze jak masz bez przewodowa mysz lub przewodowa, wystarczy przytrzymujesz prawy przycisk myszy " wyciagasz baterie lub odlaczasz kabel" i masz auto shot i pozniej podlaczasz i mozesz nia normalnie sterowac.

mizsigncenaviper.png

Zbieram - Nie +

nowy D3D v1.2

Opublikowano

yyy ja juz dawno uzywalem auto shota u mnie ten bug niedziala ale uzywam innegoo wystarcze ze klikne logo windowsa na klawie i zaczyna strzelac

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

@UP o to mi chodzi z tym bugiem przecież logo microsoftu to flaga, start (zobacz na pasku zadań w dolnym lewym rogu masz start i jest tam obrazek flagi jak z klawiaturki. To o czym ty mówisz i to cu tu jest to jest to samo.

@topicf ta opcja działa na Vista/7 i XP, ale nie u wszystkich. Niech każdy kto ma XP'ka i wypróbował tą opcję niech napisze czy mu działa i jakiego ma XP'ka (sp1, sp2 sp3, profesional,l home edition itd.). Z góry dzięki.

@down skoro ci działa to dlaczego mnie minusujesz ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...