Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy wchodze w Queue wybieram championa i pisze żę zaraz rozpocznie się gra "Prepare blablablabla "

I wyskakuje LeagueOfLegends Logo [znacie chyba takie przed ładowaniem do gry sekunde powinno trwać]

A zamiast sekunde czekam 3-6 minut i jestem spóźniony w grze.Co Najgorsze zamiast wyskoczyć mi okno statów po wygraniu rundy / przegraniu jej mam pupit , lol się wyłacza a jeżeli są godzinne kolejki to sami wiecie co się dzieje!Reinstalowałęm gre.

http://imageshack.us/photo/my-images/840/beztytuu1w.png/ <----Wytłumaczenie dla zielonych!

Opublikowano

Tak się dzieje pewnie dlatego, że grałeś podczas, gdy oni coś robią. Najlepiej wtedy sobie odpuścić, bo mogą pojawić się błędu. Sam dzisiaj prawie zepsułem sobie gre.

Opublikowano (edytowane)

Co mam zrobić ? Pisałem już do riotu ale nic nie piszą.Na forach pisałem też dużo.Ale nic.

Edytowane przez pulosinto
Opublikowano

Nie musiałeś tu tego pisać - skoro użytkownik nie napisał postu przez 2 dni to najprawdopodobniej wszystko jest już sprawne/ odpowiedzi już nie potrzebuje.

Close.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...