Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem jedynie zejest leprzy o wiele leprzy exp duzo lagow i ... niewiem co dalej te lagi mnie nieciekawia dlatego niesciagam czekam az zrobia jakiegos polskiego serva :P

DAJ minusa o.O O.o o.O O.o o.O O.o o.O O.o o.O

macio12984.png

PRO :D

Opublikowano

2xUp

Co to ma znaczyć? "Serwer ma letkie lagi jak masz słabe łącze polecam" ?

HAHAHA. Jeżeli ma słabe łącze to polecasz tak?

Po 2. "Letkie"? Lekkie.

Po 3. Nie pouczaj jak sam nie umiesz i piszesz chaotycznie. Nie da się Ciebie zrozumieć.

Opublikowano

0 lagow nie wiem jak wy zadnych zmian niema tylko nm :D a tak to zajeb*** serw a i tak 3x up chyba nie pouczaj jak i jak źle piszesz letkie

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

Ja mam internet 8mb/s. Ani jednego laga jeszcze nie miałem. Polecam serwer, dużo ludzi, małe lagi, wysoki exp :)

Opublikowano

A to moje wypowiedz na temat tego serva:

1. Mam lagi ale jedynie jak moja mama siedzi na lapku (mamy router i jeden net) w innych sytuacjach nie mialem zadnego laga

2. Exp i drop kasy jest podniesiony (co wy pieprzycie za przeproszeniem ze od 30lvl jest slaby exp prawie jak na polskim? Ja jak pierwszy raz zagralem na serwie to tego samego dnia mialem 37lvl nabity. Kasa dropi od ok. 1500 do 3000 gold)

3. minus jest taki ze misje sa po chinsku czy tam koreansku i ciezko sie pokapowac

4. Bugi, bugi i jeszcze raz bugi. Na serwie jest tyle bugow ze masakra. np. maki staja sie jakies nie wyrazne. czasami nie widzac mobkow.

Wedlug mnie server jest na 8/10

Opublikowano

punkty sp tylko z ladowarek karty sp tak samo na te same lvl oc na plu a i buguw niema jak zrobisz grafe na directx czy jakos tak z opengl

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

i ty znasz się na 99nos do 44 lvl szybko leci pozniej wolno dopiero srednio z mobow dropi tak od 30lvla po 3k z moba ... 0 lagow gosciu ja na 44 lvl na normie daje rade bazylowi w 1min niewiem jak ty ja mam neta z www.upc.pl ponad 100mpn

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

Boltx zachowujesz sie jak dziecko:D wiem ze na PL nie wbijesz 30 lvl to nie musisz sie podniecac ze masz taki lvl 44 y? jak kto ma byc?:D 30 lvljuz wolno idzie od 44 niby szybciej co to jakis test? nerwów :D

Opublikowano

no to cię zdziwię up mam na plu 67lvl a tu do 44 szybko leci niewiem jak ci chyba że grać nieumiesz i niewiesz gdzie expić

Zakaz handlu na forum

Coming

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...