Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem mianowicie mam konto do którego znam tylko login i hasło nie znam e-mial ani hasła na stronę ale na tym koncie jest zielona deska i 8kk.Che sobie zrobić nowe konto abym posiadał wszytki passy ale szkoda mi zostawić tej deski ona jest przypisana do konta niestety a jak rok temu byłem na cabalu to nie była przypisana do konta.I teraz jest jakiś sposób abym tą deskę przełożył na to moje nowe konto ???

Ps:I jeszcze jedno jest ktoś chętny kto mi przełoży to 8kk SERWER MERCURY

Proszę o pomoc :)

Piszę co myślę

100 Post Done

200 Post Loading

300 Post Loading

400 Post Loading

500 Post Loading

Opublikowano

Dash jest lepszy od deski... Albo ją wystawisz za 1 alz u NPC handlowego w BI co wiąże się z ryzykiem, albo w normalnym shopie za 1 alz, lub sprzedaż za kilka kk i potem kupisz na drugiej postaci sobie nową... Ja tam bym sprzedał bo Dash jest lepszy ;)

e6rltz.jpg

Opublikowano (edytowane)

Ale ta deska jest przywiazana do konta ona jest accont binding item A kupiłem ją 1 rok temu U NPC handlowego w BL i się nagle zrobiła po roku nie wchodzenia na cabala accont binding iten czy jak to się pisze wiec chyba nic nie zrobię.No ale można ktoś ma jakiś pomysł ??

Edytowane przez Julcik

Piszę co myślę

100 Post Done

200 Post Loading

300 Post Loading

400 Post Loading

500 Post Loading

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...