Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejoo. Mam problem. Gdy stawiam serwer i ja sobie normalnie gram to mój kolega nie może wejść. Ładuje mu się ostatni etap do 100% i pisze "Completed" i nic się nie włącza nie wiem czemu (u mojego kolegi).

Proszę o pomoc nagradzam +usikami :-)

Opublikowano (edytowane)

Ja jestem tym kolegą. Nie działa nic. Nie chce się włączyć ;( Proszę o pomoc

Ok włącza się gra po chwilce ale potem piszę Lost Conection Błagam o pomoc

Edytowane przez kAcAMaM

Szukam osoby która mi zrobi Sygnaturę. PW :)

Opublikowano (edytowane)

mam ten sam problem aczkolwiek uważam że to wina łącza internetowego mojego lub hostera :/

mam ten sam problem aczkolwiek uważam że to wina łącza internetowego mojego lub hostera :/

Edytowane przez wojtekch

stop1.png

pierdl szysko, fotographój tap madl!

Opublikowano

Panowie, mamy to samo, zaczęło się dziś po południu, pisze completed i nie może wbić...

Jakieś rady?

mi przychodzi tylko 1 mozliwosc do glowy... macie 2 rozne wersje gry i moze dlatego. Watpie ze to jest spowodowane ze router odrzuca polaczenie p2p po zaladowaniu danych.

Ale tylko zgaduje , nie wiem jak tutaj w terrari to wszystko dziala.

Opublikowano

Ja normalnie potrafię wbić do kumpla. Kilka rad :

1. Trzeba chwilkę lub dłuższą ( zależy od internetu ) poczekać po napisaniu " Complete ".

2. Hamachi.

3. Niech host spróbuje pobrać jeszcze raz server, ostatecznie pobrać tModa, ponieważ na nim zawsze wszystko pięknie grało. Wystarczy nie instalować żadnych pluginów, a mamy zwykły serwer.

Opublikowano

Mhm ja też miałem taki problem,chciałem pograć z kolegą,lecz on nie mógł wejść na mój serwer. Myśleliśmy trochę i on założył serwer,ja normalnie wbiłem. Następnego dnia wszystko pięknie chodziło,ale nie wiem czy może to tylko w moim przypadku?

Tak wogóle,macie siebie na zielono w hamachi? :mellow:

Pomogłem? Wystarczy mi zwykłe "dziękuję",jak chcesz to daj +.

Opublikowano

Jeśli nie tMod to tShock...lub to od kamcia..cokolwiek..popróbuj na każdych...

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...