Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Netia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem otóż mam router z netii i ,gdy gram w CA pare meczow zagram to nic niei mogę zrobić i musze menadzerem wyłączyć i ta kcały czas.Dowiedziałem się ,że podczas gry rozłącza mi neta i tego jest powód moje porblemu i mam pytanie co zrobić aby net mi w CA nie rozłączał.? sorry za orto na szybko psialem

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano (edytowane)

I rozlacza ci neta tylko jak grasz w ca(tak ze musisz od nowa polaczyc)?

Moj kolega mial kiedys tak,ze gdy ktos uzywal tel stacjonarnego to mu rozlaczalo neta i przeszlo jak zalozyl jakis tam filter na kablu ktorym jest podlaczony telefon.Jesli masz taka mozliwosc wyprobuj inny router/modem moze z tym cos nie tak.

Edytowane przez Sivelt
Opublikowano

jezeli posiadasz netie na laczu tp to gra sie nie nacieszysz...ja kiedys mialem netie tez na laczu tp i jak tylko dowiedzialem sie ze telekomunikacja to przyczyna tych rozloczen neta to przenioslem sie calkowicie do neti wraz ze stacjonarnym ale tez niewiele pomoglo wiec rozwioazalem umowe z natia i przenioslem sie calkowicie do ery i teraz nie dosc ze place mniej za 4 razy szybsze lacze to do tego zadnych zwiech czy braku internetu...wiec polecam ci tylko zakonczyc znajomosc z tymi wlasnie korporacjami i przeniesc neta do ery lub tez, orange nie jest zle....( chociaz era teraz juz nie isntnieje wiec to t-mobile) :):D

Opublikowano

up2@

Tak rozłacza mi neta tylko w CA. Czyli co pozostaje mi przejśc na inną..... no dobra thx wam. mozna topic zamknąc.

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...