Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected][3.07]BlackLegend Public

Sejf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Status: Undetected!

Credits:

BlackLegend™

Angel-Piece

Andii

Cyberrazzer

Sirosix

SubZerom™

Büny™ (Thanks Bro)

Other Pr0s like Croner etc

Aby cheat działał, potrzebujesz msvcr100.dll

Musisz go dołożyć do folderu system32.

Download

5y6xpbd7jbsg.png

Download: Klick

Scan: Klick

Link do oryginalnego tematu

Dodatkowe info dzięki "hat"

UWAGA! Dla tych co wyskakuje błąd że nie można znaleść .dll w Appdata>Local>Temp ROZWIĄZANIE: W tej lokalizacji powinien być plik "a" z ikoną lauchera, należy tam przekopiować plik .dll z folderu z cheatem i zmienić jego nazwę na "a". Nie wiem czy komuś też ten błąd wyskoczył ale po tym co opisałem już było wszystko ok więc proszę o podczepienie do 1 postu. Jeszcze uwaga dotycząca czita, gdy wybierzemy jakąkolwiek broń w Weapon Binder i naciśniemy LPM to gra crashuje więc lepiej tego nie robić. Co do reszty wszystko ok świetny cheat. Win 7 32Bit

Edytowane przez Sejf

bez reklam

Opublikowano

Masz minusa za wstawianie bezsensownych i niedziałających hacków na forum. Dałem to coś do system 32 i dalej nie działa. Abnormal game play od razu.

Bez yt

Opublikowano

Masz linka na dole, hack wstawił koleś, który ma 2k postów. Nie znam dobrze niemieckiego, co do testów, zaraz bd robił.

Chciałem wrzucić nowinki.

bez reklam

Opublikowano

Jak niemieckiego dobrze nie znasz to po co wystawiasz rzeczy z tym związane???.A następnym razem przetłumacz to w tłumaczu

Coś tu pusto :(

Daj+

Rekrut
Opublikowano

UWAGA! Dla tych co wyskakuje błąd że nie można znaleść .dll w Appdata>Local>Temp ROZWIĄZANIE: W tej lokalizacji powinien być plik "a" z ikoną lauchera, należy tam przekopiować plik .dll z folderu z cheatem i zmienić jego nazwę na "a". Nie wiem czy komuś też ten błąd wyskoczył ale po tym co opisałem już było wszystko ok więc proszę o podczepienie do 1 postu. Jeszcze uwaga dotycząca czita, gdy wybierzemy jakąkolwiek broń w Weapon Binder i naciśniemy LPM to gra crashuje więc lepiej tego nie robić. Co do reszty wszystko ok świetny cheat. Win 7 32Bit

Opublikowano

Działa w końcu ten hack czy nie, bo już nie wiem ?

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Sciaglem wszystko.

Meczylem sie sporo i hack nie dziala.

Nie wiem czemu nie dziala moze cos zle zrobiles.

- dla ciebie za bezsensowne wstawianie hackow.

Rekrut
Opublikowano (edytowane)

@UP Start>Uruchom> wpisujesz "%appdata%" i powinno przenieść Cię do appdata>Roaming więc cofasz się do samego appdata potem wchodzisz w Local>Temp i tam powinieneś mieć plik o nazwie "a" z ikoną lauchera, przekopiowujesz tam plik .dll z folderu z cheatem i zmieniasz jego nazwę na "a".

@EDIT

Co do cheata to chyba invisible nie działa o_0

Edytowane przez hat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...