Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Moja postać na iMetin

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładna postać ;)

2xUp

Tam jest chyba parenaście nowych zbroi i w którejś nie ma tego bonu, także wbijasz go, ulepszasz i masz 2 :P

Opublikowano

@Up Marti, ale już przestałem grać, konto raczej idzie na sell.

@3UP 2x magie ma się z ulepszania od szmaragda. A więc szmaragd z is> szafir> mini hwang> hwang z tym, że z szafira na mini hwanga i z mini hwanga na hwanga trzeba było u kowala ulepszać :)

Opublikowano

weź teee kd defa bo mnie dobija xD jak masz za dużo defa to wtedy za duże przeszywki na tobie wchodzą a jak masz mniej defa to lepiej ;p w pvp oczywiście xD a co do eq to pro na ten serwer. Też tam gram czerwoni xD MisiaczkaXD zapraszam do mojej gildi xD

Opublikowano

Myślę, żę około 100zł weźmiesz za to konto ^.^

Hmm, na serio aż tyle?

Bo kolega wp 120lv sprzedawał za 40zł (ale miał słąbe eq).

Opublikowano

Nic specjalnego poza Lukiem Boga który jest chyba tylko w IS i te hwangi w miare :P ale tam łatwo jest zarobić i expić

Opublikowano

Up. Te bony sa pro!. Duzo dostaniesz i takie male pytanie. CZy nie uzywales czasem bota do zmian bonow ?

Nie no, nie gram na botach.

Opublikowano

Mógłbyś się bardziej postarać z bonami ;P Ale ujdą, jedyne czego bym w grze nigdy nie kupił to tego łuku ;P On chyba tylko z is mam na imetin2 szamana konto ma ponad rok kiedyś ten szaman był pro mało kto miał 6/7 bon wtedy ten serwer był lajtowy, teraz połowa ludzi wydaje na tego serwa po 80zł+ żeby eq mieć, a po co tyle wydawać ? przejdziesz na taką pandore masz to samo i za darmo ;P

A za konto ja bym dał max 70 zł ;P

Hwangi mają fajne abs :P skupiłem się na biżuterii. Te buty lajtowe ;P hp i 4x abs ja takie próbowałem wbić to 2h mi zeszło i nic :P :( w Lwiej tarczy koniecznie pozmieniaj bony ;P Sura dosyć sporo ma abs więc każdy % na ludzi się przyda ;P i w dodatku jeśli walczysz z wp to blok ciosu czyli: nno-ludzie-siła-blok ciosu.

Hehe pytanie z ciekawości nie chcesz nie odpowiadaj ;P Ile wydałeś na is ?

Opublikowano

Hmm, na serio aż tyle?

Bo kolega wp 120lv sprzedawał za 40zł (ale miał słąbe eq).

Hmm taki Luczek kosztuje 40zł.

1 itemek 10/5 kosztuje z 10zł ^^

• 5 lat później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...