Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy alteriwnet

tylo10051990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na AlterIwnet od długiego czasu dostałem bana ale odbanowałem się. Aż do dziś grałem wyszła jakaś nowa aktualizacja i unban nie działa tak jak by go w ogóle nie było. Co z tym zrobić? Ma ktoś jakieś pomysły jak to zrobić żebym mógł dalej grać? Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Jak się odbanowałeś ? Mi nie działał unban, cały zcas steam authorization failed. Musze robić reinstall co bana ;( (sporo kopiowania plików :D)

Teraz alIWnet wyłączył serwy więc nie działa nikomu.

DAJ

delete.png

Opublikowano

no była jakaśłatka i mi tez nie działa. mialem haka, probowałem sie podłączyc do serwa, wyskoczyło "Hack detected" i teraz jest "You re banished from MW2" a przy próbie podłączenia standardowe "steam autoriz fail"

unban nie działa, gra sie w ogole nie uruchamia

jakies pomysly?

Opublikowano

dobra nie wiem, cos pokombinowalem i zagrałem, grałem 2 godziny ponad, i mi nagle znowu dowaliło bana

grałem BEZ czitów

Opublikowano

Hmm ban na GUID to ban na wersje gry czyli na CD-key, ale alter nie ma cs-keya. WTF ? Czy nie wystarczy na nowo przekopiowac pliki ?

GUID jest to unikalny dla każdego gracza ciąg znaków generowany przez PunkBustera na podstawie klucza cd-key. Składa się z 32 znaków (cyfry oraz litery od a do z), ale zazwyczaj dla bezpieczeństwa na potrzeby rozgrywek ligowych używa się ostatnich 8 znaków GUID.

~GUID - co to jest i jak go sprawdzić?

Opublikowano

No przecież napisałem że to ban na cd-key i wersje gry, wiem co to guid. Po prostu wiem też że idzie go zmienić, oraz że alterIWnet nie ma klucza CD-key.

Jeżeli jest wykorzystany cd-key od steama, to gdzieś on musi być zawarty. Wystarczy go zmienić. Jeżeli nie wiadomo gdzie, to na 100% pomoże zrobienie altera na plikach innej kopii gry.

DAJ

delete.png

Opublikowano

Nie obraź się ale ja to się nawet cieszę że może nie będzie już sposobu na odbanowanie ^^

Bez przesady, grac się nie da... Aimbot vs. Aimbot na co drugim serwie

Opublikowano

To pomyłkę zrobiłem, chodziło mi o hwid (numer komputera dokładniej złożony z numerów seryjnych podzespołów). Ale dalej mam ubaw jak na serwerze ciągle na sayu: ktośtam got banned for cheating bla bla bla :D Na mpgh ktoś mówił że zadziałał mu alteriwnet ban ewade.

Opublikowano

To pomyłkę zrobiłem, chodziło mi o hwid (numer komputera dokładniej złożony z numerów seryjnych podzespołów). Ale dalej mam ubaw jak na serwerze ciągle na sayu: ktośtam got banned for cheating bla bla bla :D Na mpgh ktoś mówił że zadziałał mu alteriwnet ban ewade.

Da się ten spam wyłączyć gdzieś?

Opublikowano

o.0 ciekawe skąd PB wyciągnie numery seryjne naszych podzespołów w kompie ? Ciekawe, takie żeczy, to nawet ci CIA nie zrobi. Zbyt kosztowne, a już na pewno zbyt wymagające dla paru hackerów.

tylko czekać aż pojawi się w necie sposób na odbanowanie, stawiam ze max 2 tygodnie.

DAJ

delete.png

Opublikowano

o.0 ciekawe skąd PB wyciągnie numery seryjne naszych podzespołów w kompie ? Ciekawe, takie żeczy, to nawet ci CIA nie zrobi. Zbyt kosztowne, a już na pewno zbyt wymagające dla paru hackerów.

Po co do tego hakerzy to ja nie wiem xD

Opublikowano

a ja wyruchałem tego bana i gram heuheuheu ale jestem fajny

tylko i tak czitów pełno, mimo tego całego ban ktoś tam for CZIT

Opublikowano

to po co piszecie że działa jak nie chcecie powiedzieć jak to zrobić, to lepiej w ogóle nic nie piszcie jak macie takie głupoty pisać.

Albo nie możecie grać i dlatego tak piszecie. HAHAHAHA To jest forum po to żeby sobie pomagać a nie wyśmiewać się na wzajem.

Opublikowano

Widocznie tak sie wysilaja ze pisza bzdety jest sposob na nowa wersje sciagnij sobie BANEVADEv1 wypakuj do folderu z gra, odpal plik evade exe(gosciu z krzywa morda i muzyczka w tle) nastepnie odpal gre aplikacja evade zamknie sie i po banie.Specjalnie zlapalem bana zeby zrobic test.

Opublikowano

Tylko nie wiem jak to będzie u mnie ponieważ mam bana na grę a na steaa autoryzacje swoją drogą, i nie wiem czy przez tego bana mnie nie wywala co chwile. Może macie jakieś sposoby co by ściągnąć bana. Kiedyś robiłem format kompa i pomagało ale teraz robię i dalej mam you heawe banned for modern warfare 2 czy jakoś tak i wtedy robię unbana ale u nich widnieje to chyba jako czit i dlatego mam problem.

Tak jak myślałem nie pomaga ten ban ewade ale dzięki wielkie za pomysły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...