Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8745c17016daacddba947c5911c570f7,62,1.jpg

Funcom dotrzymało obietnicy i zmieniło model biznesowy popularnego MMO.

Od teraz jego tytuł brzmi "Age of Conan: Unchained" (wcześniej "Age of Conan: Hyborian Adventures"), a zabawa nim jest darmowa. Zarobek twórców będzie oparty o mikrotransakcje, poprzez które będzie można nabyć m.in. dodatkowe, ekskluzywne przedmioty. Będzie to zatem tradycyjny przedstawiciel modelu freemium.

"Age of Conan: Unchained" w swojej podstawowej funkcjonalności będzie darmowe dla wszystkich - zarówno dla starych użytkowników, jak i dla nowych graczy. W grze pojawi się trochę nowych zawartości, podobnie jak nowy sklep, w którym będzie można kupować specjalne przedmioty.

"Age of Conan: Hyborian Adventures" ukazało się w 2008 roku i zebrało bardzo dobre noty. W portalu Metacritic gra cieszy się średnią ocen na poziomie 80/100.

Źródło:

To jest ukryta treść, proszę

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

@up

Tego nie jestem raczej pewien

Chyba ci którzy płacą abonament bd mieli więcej czy coś w tym stylu (chodzi mi o część gry. dla f2p jest przygotowana specjalna) Coś o tym w cd-action było.

76561197995014005.png

Opublikowano

Epicka gierka ;P tylko szkoda że tyle Gb się musi ściągnąć :P I profesja taka jak Ranger jest płatna ;P Zawsze lubiłem grać łukiem/kuszą/dystansowymi ;P a teraz mam do wyboru tylko tego pierwszego który używa łuku. Gra ma ładną grafikę bardzo mi się podoba, odbicie w wodzie trochę rozmazane, ale efekt fal na wodzie .... takiego nigdy nie widziałem w grze :D Bardzo ładny. Jeszcze wkurzające jest to że co wyłączę grę muszę czekać aż pliki się uaktualnią jakieś 15 minut -,- Da się to jakoś wyłączyć?

Ci którzy mają opłacony abonament tzn. teraz już konto premium mają dostęp do nowych klas takich jak Ranger/assassin itp.

@Tabcio

Gram nie grałem :P Trochę cie nie rozumie o co Ci chodzi teraz temat ma nazwę [info]... już darmowy No to pobrałem zrobiłem darmowe konto i gram

Opublikowano

Besiek skoro grałeś to musiałeś zapłacić....

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!