Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]banan za free

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowym użytkownikiem tego forum i mam prośbę o wyrozumiałość, co do mojego pierwszego tematu... Otóż wstałem sobie dziś rano aby zagrać w CA, moje oczy ujrzały bana nie wiadomo za co

To jest ukryta treść, proszę
, nie posiadam hack'ów nie jestem cheat'erem, ani żadnych innych patchów i programów o których czytałem poszukując rozwiązania dla tego bana... Więc przychodzę z pytaniem do was "czy wiecie o co może im chodzić?" i czy jest jakieś rozwiązanie aby tego uniknąć, jestem czysty, napisałem im też prywatną wiadomość "I could find for what I got banned? and i'm sorry for my english... I'm not hacker and I'm not cheater... PLEASE UNBLOCK MY ACCOUT ;/" ,ale odpowiedzi jak nie dostałem, tak jej nadal nie dostaje, jedynie takie coś "NEXON Europe "[]" " PROSZĘ WAS O POMOC !!! Nie wiem o co im może chodzić :(

Opublikowano

A wiesz od czego jest dział główny ?!

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano (edytowane)

*Shorod Nie nie wiem co to jest dział główny, pierwszy raz jestem na forum, chcialem tylko poprosić o pomoc, przepraszam jeśli przysporzyłem kłopotów. *WelcomeToPOl, nie wiedziałem, że trzeba, sorki, Nick "saperpower7" a na liście zbanowanych jest chyba ta druga moja nazwa saperpower71

Edytowane przez pawello7
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...