Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misje 99nos

PanHarnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cooltext536872425.png

Zaczynamy w środku miasta podążamy za strzałką która prowadzi nas do południowo-zachodniej części NosVille , dostajemy misję ''zabić młode złośniki''

Następnym zadaniem jest złapać kurczaka.

Potem udajemy się do północnej części miasta i zabijamy 3 młode ziarna .W nagrodę dostajemy broń na 4 lvl .Następnie idziemy do trenera clavina i rozmawiamy z nim 2razy , zleca on nam zabicie 5złośników

Gdy je zabijemy ,wracamy do niego , potem idziemy porozmawiać następująco z ''MimiMentor--->MalcoMix--->Teoman Topp [rozmawiamy z nim 2x]--->Eva energy--->MimiMentor

Dostajemy misję ,iść zrobić czasoprzestrzeń 1 [cp1]

Po przejściu cp1 , idziemy porozmawiać z MimiMentor , następnie idziemy zrobić cp5

Gdy skończymy cp5 , idziemy porozmawiać ze Strażnikiem Samem--->I strażnikiem obok niego i idziemy zabić 6 owieczek .Po zabiciu owieczek rozmawiamy ze Strażnikiem Jimem--->MimiMentor

Idziemy złapać wesołą owieczkę , po złapaniu idziemy wykonać cp8

Po przejściu cp , idziemy porozmawiać z mimi ...teraz musimy stworzyć szlachetny złoty naszyjnik

Teraz idziemy porozmawiać z Sorayą Style--->Clavin--->MalcoMix

mamy za zadanie zebrać 5 czerwonych owoców w 10cp .Po przejściu 10cp idziemy porozmawiać z Malcolmem Mix--->Evą Enegry

Mamy zadanie zebrać 5 fasolek od łagodnych groszków ,po zebraniu idziemy porozmawiać z evą

Po rozmowie idziemy do cp12 .Po przejściu 12cp zabijamy 10 owiec, 6 chomików i 3 silne strączki groszku

Po wykonaniu zadania rozmawiamy z Mimi Mentor 2x , następnie idziemy zebrać 6 ziaren złośnika i 4 łusek ziarna na terenach zachodnich kopalń.

Po zebraniu , idziemy do cp14 , gdy przejdziemy cp to idziemy porozmawiać z Szefem Mudog który zleci nam zebranie 3 młotków w 15cp

Po zebraniu młotków idziemy porozmawiać z Szefem Mudog--->Teoman topp-->MimiMentor-->Szef Mundog-->Mruczący Górnik ''ten w kopalni''

po rozmowie idziemy do cp 16 , Następnie idziemy porozmawiać z MimiMentor-->Malco Mix ''dajemy mu buty poszukiwacza''

Następnie idziemy do cp17 .Po przejściu cp idziemy porozmawiać z Mruczący górnik-->Szef mundog

Idziemy zabić 5 wesołych górników i 3 słabych górników expy , następnie idziemy do cp18

cooltext537046845.png

Po przejściu cp 18 , idziemy porozmawiać z Mimi Mentor .Następnie idziemy zebrać 10 mandragor od szczęśliwych mandragore, 15 ziaren złośnika od jadowitych złośników i 20 ogonów lisa od młodych lisów.

Po zebraniu idziemy porozmawiać z Mimi .Teraz idziemy wziąć zadanie od ospałka .Musimy mu zebrać 14rudy a potem 7 kilofów .Teraz idziemy do 20cp . Po ukończeniu cp ,idziemy zabić wampirka ,prowadzi nas do niego strzałka

Teraz idziemy pogadać ze strażnikiem następnie do Teomona , teraz idziemy co 21cp

Po ukończeniu cp idziemy zabijać potworki , prowadzi nas do nich strzałka ..

Po zabiciu wszystkich , idziemy do trenera clavina

Następnie idziemy do 22cp .Po ukończeniu cp idziemy znowu zabijać potworki ''idziemy za strzałką''

Po zabiciu , idziemy do 23cp

Po ukończeniu cp , idziemy pogadać z szefem Mundog .Następnie idziemy zabić 5 Górników, 3 Górników Expy i Zmęczonego Szefa Górników

Następnie idziemy do cp 24 , po przejściu cp idziemy zabić 6 Groźnych Górników, 3 Górników Expy i 2 Zmęczonych Szefów Górników

Następnie idziemy do cp 25

cooltext537177752.png

TEN AKT W BUDOWIE - Trochę to potrwa ''WAKACJE'' ..

x

Opublikowano

Fajne ale to jest jak na Globalu więc kto grał na Globalubez czytania poradników/questów zrobi misje ja tak mam ^^

No tak , ale niektórzy mogą zapomnieć czy coś ; pp

Jutro będe pisał , i mam zamiar napisać jak narazie do aktu 3

x

Opublikowano

kiedy akt 3

AKT 3 ???? JA NAWET 1 nie skączyłem , człowieku !!

Kurde , to nie jest takie hop siup , i jest zrobione ...

x

Opublikowano

Ej no ale naprawde ja juz bym przynajmiej zrobil do 1-5 aktu cos sie opindalasz leniuchu

Opitalam ? Ja nie siedzę na dupie , przed kompem i gram sobie w nostale , jak to większośc z was robi ...

Ja mam wakacje , aktualnie jestem nad jeziorem , i nie mam czasu siedziec i pisac

Jak jesteś taki mądry , to mogę dac ci zebys ty pisal ten poradnik dalej ...ok ?

x

Opublikowano

Ej no ale naprawde ja juz bym przynajmiej zrobil do 1-5 aktu cos sie opindalasz leniuchu

Wiesz..

Mozna zrobic kopiuj wklej (tak jak ty to bys zrobil) albo pisac na swoich wlasnych doswiadczeniach.

Nie kazdy doszedl do 5 aktu (ty tez pewnie nie doszles) wiec sie odwal i ciesz ze wogole to robi

barycz zamknij temat bo spam sie robi a tworca tuta napisze do Ciebie jak bedzie cos chcial dodac

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...