Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] EasyMetin2 - darmowe godziny, kiedy?

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Witam, po raz kolejny mam pytanie odnośnie EM2, tym razem chodzi o to że większość ludzi podaje że okres darmowy rozpoczyna się od 7:00 do 8:00 i później 16:00-17:00. Jednak dziś dopiero od godziny 8 mogłem się zalogować, teraz wyskakuje że od godziny 17 do 18 jest ten darmowy czas.

Pewnie przestawili godziny, ale mam inne pytanie czy jak zaloguje się np. o 8:00 to mogę grać do 9:00 czy 10:00 ?? Ile jest tego darmowego czasu, i czy jak przed zakończeniem otworze "tobół" to o ile mi się ten czas wydłuży? Za pomoc będą +/- lub 5 :)

GameForage to złodzieje!!

WALI MNIE TO, CZY DOSTAJE + CZY - !!

Opublikowano

W sumie to nie wiadomo do której można grać na bocie ponieważ, ja dzisiaj sobie rano od 8:00 bociłem i niby wszystko pięknie cacy. przed 9:00 otworzyłem tobołem i poczekałem do 9:05 i wyłączyłem tobołek!

Niby wszystko ładnie poszedłem na expa i tak około po 40 min expienia bot zaczął ni z tego ni z owego wracać do miasta! a mapa w bocie się zawiesiła (czyli jakby stał w miejscu)

Wie ktoś może o co z tym chodzi?

sygnaturat.jpg

[/Jeśli Pomogłem Daj + (lub jeśli jesteś fajny)

Pomocnik
Opublikowano

Tak, ale tylko do godziny dłużej, dziś sprawdzałem i wczoraj. Expiło w free time 8-9 potem do 10 i się zawiesił (miałem tobół i wyłączony proces), wczoraj prawie to samo, tylko bez tobołu. Chyba czas kupić licencję na EM2 :P

GameForage to złodzieje!!

WALI MNIE TO, CZY DOSTAJE + CZY - !!