Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli kupie Pacc i wykupie sobie czary dostępne tylko dla Pacc i skończy mi się, to będę mógł korzystać z tych czarów co wcześniej wykupiłem czy nie?Liczę na szybką odpowiedź.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Outfit to będziesz miał jeden ten co wybrałeś dla pacca ale jak go zmienisz bez pacca to go nie odzyskasz

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano
Outfit to będziesz miał jeden ten co wybrałeś dla pacca ale jak go zmienisz bez pacca to go nie odzyskasz

Gówno prawda ... Kończy Ci się Pacc, to kończy się outfit i czary.Doładujesz premium time to będziesz miał wszystko z powrotem.

Opublikowano

hahahaha

Opublikowano

@Lbn1993 to prawda jak skonczy ci sie pacc a bedziesz lazil dalej w paccowym outficie to sie nie zmieni na faccowy.WIem z wlasnego doswiadczenia.

-

Opublikowano

@Lbn1993 to prawda jak skonczy ci sie pacc a bedziesz lazil dalej w paccowym outficie to sie nie zmieni na faccowy.WIem z wlasnego doswiadczenia.

po pacc zmienia się na outfit citzena a kolory z rookgarda

@top

podczas facca nie ale jak ponownie kupisz pacca to będą działać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...