Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Staty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lol i czym ty się chwalisz? Tym, że nie umiesz nawet grać na chetach? 70:30 z chamsami lub WH? Tylko je zdąrzyłeś wyłączyć bo zielony crosshair został

Opublikowano

ale jakbyscie wiedzieli wh tylko lekko jechalem a po 2 czy croshair jest nielegalne tak jak bys sobie przylepil na komputer kawalek papierku, wiec ;]ja sobie dorobilem moda

mizsigncenaviper.png

Zbieram - Nie +

nowy D3D v1.2

Opublikowano

każda modyfikacja po stronie klienta jest uważana za cheata !!!! za wszystkie modyfikacje w grze można dostać bana !!!!!

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Nie najlepszy gracz normalnie...Widać że ma WH bo widać rękę przez M60 <_<

Coś tu pusto :(

Daj+

Opublikowano

Sirox na haku to Ty sobie mozesz. Gdybys wylaczyl WH i Crosshaira to moze by ktos uwierzyl. Juz Cie widzialem w akcji i odrazu bylo widac ze na haku lecisz. Czyli jak zobaczycie Go w roomie to odrazu kickac :]

Opublikowano

ty to sie tam nieodzywaj to jest forum nubie od hakow wiec i nawet ty jechałes badz jedziesz na hakach ....Nieznajdziesz nikogo ktory by niejechał na haku lub na modzie wiec mi tu niegadaj

mizsigncenaviper.png

Zbieram - Nie +

nowy D3D v1.2

Opublikowano

Nie wszyscy tutaj hackują, ja np. nie gram na hackach ani na modach, bo ostatnio dostałem bana na 29 lvl z 110 k dinarów i gold na 18 dni. A włożyłem w to konto ok. 100 zł.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...