Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Call Of Duty 4 - Instalacja Problem

muzarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio wzięła mnie chęć do grania w cod4. No więc poszedłem do sklepu i kupiłem. Wkładam Płytkę do komputera..Wchodze w mój komputer odpalam przez setup.exe i wyświetla się taki komunikat 1628:Instalacja oparta na skrypcie zakończyła się niepowodzeniem. I gdy klikne na tym komunikacie OK znika i tak samo za każdym razem.

PLS HELP !

ZceIUCf.gif

"You are not my friend, you are my brother, my friend" ~PashaBiceps

Opublikowano

A tak się wogóle da na XP'ku ? Bo nie mam takiej opcji.

Edit: LOL A teraz cos innego wyskoczylo,tym razem zolty komunikat:Przetlumacze: Ze taki produkt tej wersji jest zainstalowany.... a ja usuwalem cale COD4:>...

Edit 2 : Jak próbowałem usunąć resztę starej zcrackowanej cod 4 wyskakuje komunikat: 1628:Failed to Complete Installation.

Proszę Pomocy!!

ZceIUCf.gif

Opublikowano

idź i kup to będzie działać.

Skumaj to! KUPIŁEM I PRÓBOJE ZAINSTALOWAĆ..LECZ mam takie problemy...i nie wiem co robić bo starego Pobranego coda nie moge usunąć..

ZceIUCf.gif

Opublikowano

Formatem ?:> Nie da sie innym sposobem ? MAm wiele gier,i plików które potrzebuje >:

ZceIUCf.gif

Opublikowano

Usunąłem cały rejestr.Chciałem usunąć to takim programem w Control Panel "Add or Remove Programs"

ZceIUCf.gif

Opublikowano

Usunąłem cały rejestr.Chciałem usunąć to takim programem w Control Panel "Add or Remove Programs"

Cały rejestr ? Daj ss'a (( zdjęcie )) błędu.

Opublikowano

Na pewno, nie usuwałeś z folderu plików jakiś?, one mogły odpowiadać za od instalowanie gry. Mialem podobny bład w f1 2010 :)

rivi.png

by HardMyStyle

.

Opublikowano

Zobacz to:

Start -> Uruchom -> wpisz "msiexec /unreg" i Enter. Następnie to samo tylko wpisz "msiexec /regserver".

Unregister Windows Installer, and then reregister Windows Installer. To do this, follow these steps:

1. On the "Start" menu, click "Run:.

2. In the "Open" box, type "msiexec /unreg", and then press ENTER.

3. On the "Start" menu, click "Run".

4. In the "Open" box, type "msiexec /regserver", and then press ENTER.

Opublikowano

RealSkill nie pomogło,spróboje tak jak napisał xArtemzx

OMg....nie wiem co się dzieję! To samo nawet na nowym profilu czystym,żal chyba nic nie pozostało oprócz formatu...Może jescze jakieś pomysły macie? Piszcie bo wszystkiego spróbowałem. Rivi raczej nie :(..Kurde chce pograć w cod4!

ZceIUCf.gif

Opublikowano

Ściągnij Instalkę gry z jakiejś strony typu Chomikuj.pl bo może to wina płyty?...

Linku nie dam bo piractwo na forum jest zakazane więc nawet nie proś ;).

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

artemzx.Teraz mam problem inny. Gdy chce robić format dysku to klikam prawym na dysk i klikam Format. Próboję instalować ale wyskakuję taki errror, Tłumacze: Wyłącz wszystkie programy pliki które używają tego dysku. No ok wyłączam wszystko i to samo. Nawet Antywira Wyłączyłem i to samo. Help ?!

ZceIUCf.gif

Gość malutki688
Opublikowano

Zrob sobie 2 partycje i na niej sproboj zainstalowac

Opublikowano

Jeżeli pobierzesz sobie cod4 z neta i użyjesz CD-KEY-a z pudełka myślę, że nie powinno to się zaliczać jako piractwo. Ty pewnie kupiłeś z dodatkowymi mapami. Czyli 1.6 :D

"Razem idziemy, razem zginiemy. Złe chłopaki na śmierć i życie!" - Bad Boys.

1515688821.png

Opublikowano

Chyba tak. Akurat kupiłem tą paczkę Game Of The Year Edition :(

ZceIUCf.gif

Opublikowano

Muzarz lepszym sposobem na robienie formatu jest włożenie windowsa do napędu potem uruchomić ponownie i Jak pojawi się taki napis na czarnym tle na dole "Dowolny klawisz spowoduje rozruch" coś tam coś tam to klikasz coś. Potem tak jak instalujesz windowsa tylko przy partycjach formatujesz tą partycje na której masz coda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...