Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Dziwne miejsce w metin2....

robertolix944

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bylem tam na jednym z priv serwerów zagranicznych i tam były posągi, jak kliknołeś to jakaś ruletka była, gdzie kase mozna bylo wygrać ale to był jakiś zagraniczny priv prawie 4fun...

[size="3"][color="#00FF00"][font="Arial Black"]ZBIERAM +[/font][/color][/size]

[url="http://www.mpcforum.pl/user/343017-protetezz/"]Wbijać[/url]

[img]http://r9.fodey.com/2177/b092837fafca40cfb354a0d84c22a9fb.0.gif[/img]

Opublikowano

Jest to komnata na prywatnych serverach , można tam umieśćić jakiegoś NPC lub bossa :)

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 !

Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra...:(

Opublikowano

To na pewno jest mapa z ruletką, npc i takimi tam bajerami. Z tego co pamiętam to była na HeartLongju, wloskim dedyku na którym grałem jakiś czas temu.

Opublikowano

Na clesistal-world taka mapka jest :) jest w niej kowal :P

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Każdy ma inną wersje ;p Ciekawe ^^

Yagami to prawda, że każdy ma inną wersje ale ja mam prawdziwą - otóż ta mapka to tylko mapka w której nic nie ma tylko troszke wolnego miejsca no a jak jakiś admin chce zrobic sobie tam "swoje miejsce" (jak to pisze natan1234) to moze sobie zrobic (wiadome) albo wstawić jakieś NPC to se wstawia i po robocie xdd

Nie pamietam jaki to byl serwer ale mam ss ktory moze wam przypomni na jakim serwerze graliscie :]

post-179388-0-52366900-1310453761_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...