Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sroking + Srproxy (anti Captcha)

Tomix__

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mały Tutek dla tych którzy chcą się łatwiej i szybciej wbić :P

1.Najpierw ściągamy SrProxy z strony www.recyfer.info

2.Otwieramy nasze SrProxy i zaznaczamy opcje Break Captcha, nastepnie klikamy start

3.Uruchamiamy Silka przez loader Testosterone (zaznaczamy opcje rediect ip) który możemy pobrać z strony www.recyfer.info

4.Teraz po uruchomieniu silka naszym oczom juz nigdy nie ukaze sie kod do przepisania z obrazka ;P

5.Po wbiciu na chara wlanczamy srokinga czekamy aż pojawi się Log1 i menu bota i mozemy bocic do woli :P

Jest to mój pierwszy tutek i prosze o wyrozumialosc.

Mam nadzie je ze pomoglem

UWAGA!!!

Nie Wylanczajcie SrProxy Bo Dostaniecie DC!!!

Seiran95.jpg

Opublikowano

no na prawdę bardzo fajna rzecz :)

tylko na razy mi wyskakuje informacja że źle przepisany kod z obrazka hehehe ale potem już działa normalnie

Jeszcze by sie przydało że samo klika confirm i full opcja ;)

Pozdrawiam. ;)

Opublikowano

niemam pojecia czy to dziala na kilku kontach

Trzeba samemu sprawdzic ;P

Seiran95.jpg

Opublikowano

Mi nie działa;/

Wszystko robie co w tutku i gdy włącze silka i wpisze passy to po naciśnięciu enter pojawia sie napis ten co zawsze jest gdy wpisujemy kod i nic więcej;/ nie pokazuje się , czy wbiłem, czy disconnect nic;/

Opublikowano

Bardzo przydatne :) Teraz nie trzeba ciągle przpisywać tych głupich obrazków :D. Dzięki, bardzo fajny bajerek :).

Opublikowano

Krzysiek sprubuj wylaczyc i wlaczyc jeszcze raz silka, czaem tak jest a jak to nie momoze pisz na PM

Jak sie podoba to licze na 5* ;P

Seiran95.jpg

Opublikowano

No to ja mam problem wyskakuje mi błąd C7 a zrobiłem sobie tak, że mi samo klika enter i teraz mam problem bo to wyskakuje gdzieś od 5 do 10 wbić a chciałbym sobie zostawić AFK żeby wbijało co zrobić z tym C7??

Opublikowano

No właśnie i ja do tego doszedłem za jakiś tydzień pobawię się ze zrobieniem programu który bd enter co 25s wciskał i będzie git

Opublikowano

GZ dla tego pana zna smak swojego zycia mam nadzieje ze nie skończy sie to bananem lub hakiem.

7/5 dla ciebie

Opublikowano

a ja mam taki problem uruchamiam to srproxy silka wpisuje pasy daje connect i wyskakuje komunikat z srproxy "out of memory " pisze to requesting use confirmation (czy jakos tak) i nic sie nie da zrobic jedynie EXIT z góry thx

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano
Duzy plus za tuta ale i tak jest jeden mankament a mianowicie trzeba samemu klikac connect chyba ze ktos napisze skrytpa na kilkanie xD.

Można do tego używać autoclickerów. Ja mam, np. taki, że klika co określony czas, więc ustawiasz mu np. 7s i klika ci w connect co 7s :D

Jak sie logniesz to wpadasz, wyłączasz program i grasz.

vinners.png

Flash xbox 360 do najnowszej wersji iXtreme LT + 2.0 w Bartoszycach

Wszystkie napędy tylko w wersji PHAT

Info na PW lub GG

Opublikowano

juz kodu wogóle niema więc nie trzeba nic ściągać :P

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jezeli ktos z was zna program ktory sam klika enter to niech pisze na PW to dodam go do Tutka ;P

Seiran95.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...