Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukradzione konto

_Quake_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ukradli mi konto, zmienili mi hasło, mail (przez kurwa jebane bugi mailowe .. )

I co tera robić

- Team kbota oprócz odbanowania oferuje usługi zmieniania maila?

- Wysłać screena do supportu, z zalogowanego kbota zeby zbanowali to konto?

Opublikowano

Ukradli mi konto, zmienili mi hasło, mail (przez kurwa jebane bugi mailowe .. )

I co tera robić

- Team kbota oprócz odbanowania oferuje usługi zmieniania maila?

- Wysłać screena do supportu, z zalogowanego kbota zeby zbanowali to konto?

Zapewne podawałeś SID powinneś wiedzieć że się nie podaje

Mam 2 propozycje

-odpuścić mu konto

-Jest opcja że FACEBOOK masz połączony z kontem na DO

Opublikowano

(przez kurwa jebane bugi mailowe .. )

Było podawać passy / sid? W dzisiejszych czasach nie ufa się nikomu, odkąd jest sposób na zmianę mejla bez potwierdzenia :)

Niestety, ale raczej nic się już nie da zrobić z tym kontem. BP go nie zbanuje, bo nie zajmują się poszczególnymi przypadkami z osobna.

Opublikowano (edytowane)

W sumie, kiedyś kontem na FB się zalogowałem w DO i wybrałem serwer na którym byłem zbanowany.

Jest jakaś szansa?

Ale gdy sie loguje (w sumie nie wiem którym kontem to robiłem na FB) wyskakuje "Jestem tu nowy" albo grasz w darkorbit

Edytowane przez Mar. Quake
Opublikowano

Jeśli te konto było coś warte zrób tak jak mój kolega idź na Policje . Supot mu kazał i tak zrobił . Otrzymasz on glin dokument że zgłosiłeś sprawę i tylko musisz im go wysłac . Trochę z tym roboty jest ale jak chcesz konto to nie masz wyboru . Osobie która ukradła konto grozi do 5 lat więzienia . A i u mnie to 2 sprawa w Gminie [ Żary] :P Wiedz się zastanów i przygotuj się na posterunku że będą się śmiać starsi policjanci :P A i supot bedzię chciał jeszcze parę info typu : historia konta . histolia płatności itp ...... Jutro napiszę czy koledzę konto oodali :P

Opublikowano

Mi kiedyś ukradli konto, pisałem do supportu to kazali zgłosić sprawe na policje a konto wtedy banują do wyjaśnienia sprawy.

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

Kur.., na gmailu jak mi konto oddali to odzyskałem je w 10 minut

Na steamie czas oczekiwania na odzyskanie konta wynosi ok. 2 dni

A tu na policje każa ...

Ten ktoś kto ukradł napewno nie jest polakiem, sądze że jakiś rusek, szwab więc szanse na jego dorwanie były straaaasznie wysokie <_<

Opublikowano (edytowane)

Też miałem podobną sytuacje ale miałem tylko zmieniony email. Miałem mail zmieniony na [email protected]. Tez dziwny. Swój aktualny mail mozna sprawdzić w formularzu kontatkowym. Udało mi się zmienić na swój mail dzieki temu bugowi. Uzywałem biobota. Może ruskie w hacking sie bawią.

Edytowane przez Madry12
Opublikowano

Wczoraj napisałem na ten mail a dzisiaj co? Odpowiedź z hasłem do mojego konta xD

Napisałeś na ruski mail i tak po prostu oddał ci konto ?

Opublikowano

Coś tam po rusku napisał a niżej passy

dobra a chciałbym się dowiedzieć jak od supportu uzyskałeś aktualny mail konta i co napisałeś do tego ruska że ci te passy oddał ?

potrzebuje to ponieważ 2 dni temu mojemu kumplowi ukradli konto .

Opublikowano

dobra a chciałbym się dowiedzieć jak od supportu uzyskałeś aktualny mail konta i co napisałeś do tego ruska że ci te passy oddał ?

potrzebuje to ponieważ 2 dni temu mojemu kumplowi ukradli konto .

Spróbuj.

Ruskie to są ruskie,może po prostu chcieli sobie poćwiczyć, być może na kontach im nie zależy :]

Opublikowano

Spróbuj.

Ruskie to są ruskie,może po prostu chcieli sobie poćwiczyć, być może na kontach im nie zależy :]

Pewnie że będę próbował tylko że jest problem bo support nie chce podać e-maila :(

Opublikowano (edytowane)

Napisałem coś takiego:

"Czy moje konto jest powiązane z jakimkolwiek kontem FaceBook?

> Niedawno się którymś kontem FB logowałem i nie wiem czy się powiązało"

I w odpowiedzi odpisali mi że nie powiązane i mail obecny

A do ruska napisałem że ma 48 h na wysłanie passów do konta albo ide na policję, po angielsku i w translatorze googla na ruski to samo xD

Edytowane przez Mar. Quake
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...