Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam taki problem że gdy siedze na interneci to wychodzi mi błąd:

System windows musi być uruchomiony ponownie ponieważ usługa zasilanie przestała działać

lub

System windows musi być uruchomiony ponownie ponieważ CDM...( nie wiem dalej jak sie to nazywa) przestała działać

co mam zrobic poniewarz w ciagu dnia zdarza mi się to 2 razy.Badzo prosze o pomoc :(

Edytowane przez miki42623

wsrh.jpg

Opublikowano

reinstal przeglądarki, skan antywirusami, windows update, w ostateczności reinstal systemu

przy okazaji kup okulary, my widzimy dobrze

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

reinstal przeglądarki, skan antywirusami, windows update, w ostateczności reinstal systemu

przy okazaji kup okulary, my widzimy dobrze

ok dobra ale mi się tez dzieje że jak wchodze na neta to po 10 min wyskakuje bład co z tym robic (na wszystkich przeglonarkach

wsrh.jpg

Opublikowano

Nie bawiles sie w modyfikacje windows albo instalacje dodatkow upiekszajacych (Vista Transformation Pack , Vista Inspirat 2 ) ?

Nie sciagales piratow i crackow do nich ? :>

Skanowales komputer solidnie jak kolega ci poradzil ? Bo dopoki syfu nie wywalisz to bedziesz mial problemy do usranej smierci.

Mozesz tez formata walnac , ale moim zdaniem wystarcyz oczyscic go i ew. naprawic z plyty DVD .

jqeuR.png

Opublikowano

Ja znam niezawodny sposób ale taki co większość osób wolała by ten błąd.Zainstaluj od nowa windows i błąd na pewno znikie :rolleyes:

Pomogłem? Daj minus!

ilovempc.png

Opublikowano

Po 1: Nie ma zaśmieconego laptopa bo nic do niego nie instaluje

Po 2: Nie instaluje żadnych dodatków (mam Windowsa 7)

Ale znalazłem z czego to się dzieje.Gdy loguje się na Routera ( Czy jakoś tak) to potym wychodzą te błędy

Skanu jeszcze nie robiłem bo mam zepsutego anty wirusa ale jeszcze dzisiaj pobiorę avasta.Skanowałem kompa Odkurzaczem np: rejestr i dysk ogólny i też skanowałem program Eusing Free registry Cleaner.Gdy dostałem laptopa to do tego dostałem jakąs płytke do naprawiania i usuwania błędów systemu może tego użyć. Proszę piszcie daje + ! ! ! !

wsrh.jpg