Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYT] Jaka jest najlepsza broń na MutantMode i HeroMode ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie chodzi o najlepszą broń na MM i HM.

Jeśli temat już był to sorka prosił bym tylko o link.

Z góry thx.

Opublikowano

Bronie najlepiej sprawujące się na MM i HM to bronie MG w kolejności od najlepszej:

-Gatling Gun Gold(mało kto ją posiada) ;

-Gatling Gun(można wylosować w BM. Tak samo jak jego ulepszona wersja wyżej jest bardzo ciężka, słaby recoil ale ma dużo ammo, i szczególnie poleciłbym Ci ją używać, gdy jesteś w grupie) ;

-RPK Gold(można wylosować w BM) ;

-RPK(tak samo jak jego ulepszona wersja jest bardzo skuteczna, jak na broń MG posiada najlepszą celność, dosyć dobry recoil i można momentami będąc solo spokojnie zabić mutanta albo nawet 2 B))

-M60 Adv(można wylosować w BM) ;

-M60(tak samo jak jego ulepszona wersja niewiele odbiega od RPK z wyjątkiem, że jest nieco cięższa i ma większy recoil, ale też godna uwagi :))

Osobiście poleciłbym Ci posilić się o kupno RPK, według mnie zdecydowanie wygrywa jeżeli chodzi o pestkowanie w mutanty(także na TDM jest niczego sobie po opanowaniu :)).

5381235_2_1.png

postremus.png

Opublikowano

Ale RPK ma mało naboi ale ujdzie... Snajperki też dobre ale jak się ukryjesz ,bo tak to jest powolno strzelna ,a HP dużo bierze...

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

m60 i m60 adv to najlepsze bronie oczywiscie trzeba nimi umiejetnie strzelac na MM i HM wtedy ma sie ammo na cala runde. Jest jeszcze FN 249 MINIMI za zp tez dobry

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Ogólnie polecane są tzw. Machine Guny czyli M60 i RPK. Bardzo duże obrażenia.

Ja osobiście wolę RPK ze względu na zabójczą celność jak na tego typu broń.

Opublikowano

Tak na serio to gatting gun,no ale ini mają rację RPK zdecydowanie + magazynek. Nie wiem czy wiecie ale RPK Gold jest gorszy od zwykłego RPK ponieważ ma większy rozrzut. Nie wieżysz ? zagraj RPK gGold i RP na GM, wtedy zobaczysz.

9084712_4_8.png <===================== Na tym koncie nie hakuje.

30487.png33608.png

18561.jpg16891.gif

8361.gif18472.jpg

Opublikowano

Znaczy jak na moje zdanie, liczy sie więcej naboi. Bo przykładowo mając Desert Eagla jednym, celnym nabojem odrzucamy mutanta. Jezeli ja gram na hm lub mm chodzi mi zeby zalozyc bron z najwiekszą ilością amunicji ponieważ chodzi odrzucanie zeby najdluzej przezyc oraz o atak bo jednak tych killi trzeba zebrac. Jak na moje zdanie m60 lub rpk (moga byc tez ulepszone wersje) bo co do gatlinga to on jest tylko do campienia. Zeby strzelaz z niego musi sie on rozkrecic oraz jest dosc ciezki wiec bieganie z nim odpada.

1309731898_by_rafalovy.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...