Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] EasyMetin2, a darmowy czas?

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano (edytowane)

Witam,

Mam pytanie, bo spotkałem się z tezą że czas darmowej gry na EM2 w jest godzinach 8-9, 16-17(?), ale spotkałem się też z tym że np. logując się w przedziale czasowym 8:00-9:00 można grac na EM2 dwie godziny. Czy to prawda?

I mam jeszcze jedno pytanie, czy jak się wyłączy proces easymetin2 (obejście czasowe znane na mpc) to przy okienkach dalej jest menu z EM2, a czas expienia nie kończy się po wyznaczonym przedziale czasowym?

Prosze o odp. bo zależy mi na czasie (mam 30 min na decyzję i jakieś ruchy?).

Pozdrawiam

Edytowane przez R4V

GameForage to złodzieje!!

WALI MNIE TO, CZY DOSTAJE + CZY - !!

Opublikowano

Niektorym po wylaczeniu procesu Easymetin2.exe bot dalej dziala, niektorym wyskakuje blad "please reset your char". Mi osobiscie po wylaczeniu procesy Easymetin2.exe bot dalej boci. Mozesz rowniez przed zakonczeniem freetime postawic sklep (otworzyc tobolek, w em2 ma byc ustawione caly czas na start, czyli ma caly czas bocic przy stawianiu sklepu) zaczekac az freetime minie i zamknac sklepik, wtedy bedziesz mogl dalej bocic. Niestety ja tego sposobu jeszcze nie sprawdzalem wiec nie wiem czy i jak to dziala.

Pomocnik
Opublikowano

Niektorym po wylaczeniu procesu Easymetin2.exe bot dalej dziala, niektorym wyskakuje blad "please reset your char". Mi osobiscie po wylaczeniu procesy Easymetin2.exe bot dalej boci. Mozesz rowniez przed zakonczeniem freetime postawic sklep (otworzyc tobolek, w em2 ma byc ustawione caly czas na start, czyli ma caly czas bocic przy stawianiu sklepu) zaczekac az freetime minie i zamknac sklepik, wtedy bedziesz mogl dalej bocic. Niestety ja tego sposobu jeszcze nie sprawdzalem wiec nie wiem czy i jak to dziala.

Dzięki za podpowiedź, aktualnie też mi działa po wyłączeniu procesu.

Mam jeszcze jedno pytanie, czy kupując licencję na 14 dni za 19zł przez SMS (jest taka opcja w dotpay i mpay) płaci się więcej? Czytałem regulamin, dokładnie sprawdzałem co jest napisane przy tym systemie płatności i dodatkowych kosztów poza tymi 19zł nie odnalazłem. Zamawiał już ktoś płacąc przez SMS?

Nie chce żeby mi zamiast 19zł zabrało np. 40, bo się nie wypłacę u siostry :)

Opublikowano

Ja podam przyklad jak oszukuja podczas platnosci np. przez SMS (jako przyklad - yangseller)

Nogizaka17 pytal kiedys jednego yangsellera z allegro to za yangi normalnie chcial 25zl a za SMS 80zl. Niewiem jak to teraz bedzie, moze SMS kosztuje 20zl ale nie jestem pewny...

Pomocnik
Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Jak się wymiera opcję: mPay - płatność telefonem komórkowym

Jest napisane że koszt tego wynosi 19zł, jakby był inny zawsze mogę ich zgłosić za złamanie praw konsumenta, ale komu by się chciało za 20zł ;p

Zapeszyłem z tym botem, przed chwilą jakieś błędy wyskoczyły i MH w nim wywalił, a na mapce EM2 wszystko stoi w miejscu :P

Czekam na porady i chyba dziś kupie tą licencję do EM2 na razie na 2 tygodnie.

Pomocnik
Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Jak się wymiera opcję: mPay - płatność telefonem komórkowym

Jest napisane że koszt tego wynosi 19zł, jakby był inny zawsze mogę ich zgłosić za złamanie praw konsumenta, ale komu by się chciało za 20zł ;p

Zapeszyłem z tym botem, przed chwilą jakieś błędy wyskoczyły i MH w nim wywalił, a na mapce EM2 wszystko stoi w miejscu :P

Czekam na porady i chyba dziś kupie tą licencję do EM2 na razie na 2 tygodnie.

Jednak okazało się że proces zapłaty przez telefon wygląda tak:

logowanie się na mpay.pl > przelew internetowy na numer tel kom. > skierowanie kwoty "leżącej" na tym numerze na inne konto, tym razem internetowe (np. poprzez dotpay/mpay)

Więc to bez sensu, bo i tak przelew trzeba zrobić z konta internetowego, tylko w tym procesie (nie wiem po co) uczestniczy telefon...

Dziękuje, za sugestię, daje po +. Można zamknąć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...