Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Drop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Otóż mam do was pytanie.

24 czerwca ściągnąłem TF2, a od 2 dni nie dropią mi żadne itemy

Na servie pytałem graczy i także mają takie problemy.

Gram po 5-6 h.

Wam także nie dropią ?

Czy po prostu mam takiego nie farta.

Edytowane przez trele12

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Tygodniowo masz 11 godzin dropu, średnio w tym czasie wypada ~12 itemów. Limit ten resetuje się co czwartek. Możesz np. w piątek przez 11 godzin bez przerwy grać i potem do następnego czwartku nie wypadnie Ci już żaden item.

Opublikowano (edytowane)

Ehh Szkoda No dobra by myślałem że to jakiś złożony problem ale nie ;p

Dobra to do zamknięcia

Chociaż

A jeśli w czwartek grałbym 11h to też się resetuje?

To działa cały czas w czwartek czy jest jakaś godzina o której jest reset?

Edytowane przez trele12

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Mi po czwartku już 5 rzeczy dropło :]

A przed czwartkiem 3.

To jest chyba że tylko 12 przedmiotów na tydzień a nie przez 11h. (na pewno grałem dłużej niż 11h i leciały rzeczy)

Opublikowano (edytowane)

Cytat prosto z oficjalnej wiki teamfortress:

There is no cap on the amount of items that can be received per week, but instead a cap on the amount of playtime in which drops can occur. This cap has been estimated to 10 hours each week (every Thursday). Playing beyond the cap will not yield additional items. Playing less than the cap carries over unused time to the next week, increasing that week's cap to a maximum of two weeks' worth of playtime. It has been estimated that a maximum of 7 to 12 items can be found each week within the alloted base 11 hours per week. Receiving a Mann Co. Supply Crate or any usable item does not count against the cap, meaning that these items do not take away from the base 11 hours of playtime.

Na początku podane jest 10 godzin, ale potem już trzymają się 11h. Dropienie skrzynek i innych przedmiotów użytkowych nie wpływa na limit.

Edytowane przez peXu