Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GameBoard.pl [SURVIVAL] [1.7] [DEDYK] [NO-WL] [NO-PREMIIUM]

Ceyz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kamisxd nawet Cie na nim nie widziałem i to Ty jesteś żałosny. VIP jest strasznie dobrym pomysłem, ale przecież nie każdy go ma i nie każdy go chce. Np. Ja, w ogóle nie chce vipa bo po co? Jest taka funkcja ale co mnie to obchodzi. Myślisz, że każdy admin sra kasą? Ty na pewno też nie jesteś jakiś bogaty. A oni mają 4 serwery i utrzymują na swoich, a Minecraft'a tylko VIP'em.

Opublikowano (edytowane)

Serwer najgorszy w Polsce... Admini nie wiedzą jak stawiać cuboid na działki. Dają na moderatorów dzieci które przedwczoraj mówiły do mnie "Co to cuboid?" Nie polecam... Kiedyś ten serwer był FreeBuild ale wyrzucili jednego z adminów który się zajmował pluginami itp. i teraz nic nie ogarniają.

Edytowane przez SynekMTG
Opublikowano

SynekMTG słuchaj, vipy mają tylko cuba - zagraj teraz jest inaczej nie ma tam moderatorów i nie pierdziel. Jest tylko battle i matti...

Opublikowano

@up

Byłem od początku tego serwera z synkiem i dobrze wiem.

Ha! Battle i matti? Zrobili survival - powód jeden, nie chciało i nie umią dawać działek, więc zrobili survival jak wywalili główną osobę tyskiego, bo nie ogarniają serwera, zwalają na hosting że są ciągle restarty.

Proszę Cie.

Nie polecam tego!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...