Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Na Globa

Osterek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie, czy istnieje taki hack na Globa, na Helheim pod S4? Funkcje to bynajmniej;

Auto Kill. ( Tak aby wynajdywał moby na mapie, i tp auto do nich )

Hit Hack.

Auto Pickup

Auto Repair.

Jeżeli ów hack jest za kase, to jak ktoś ma link, i żeby była to płatność przez komórkę. Od 1gr do 25zł.

Będę wdzięczny.

Opublikowano

jest Mu Proxy.. funkcji w nim bardzo duzo^^ i chyba cos do 60zl na miesiac ;] napisz do Noobasa na gg czy pw to sie moze czegos wiecej dowiesz ;]

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

@UP, czytanie ze zrozumieniem.

Od 1gr do 25zł.

Słyszałem o jakimś haxie "Cheat Master" i napisał go polak, ma ktoś jakąś stronę? Żeby nie dostać warna, lepiej by było wysłać na pw.

Opublikowano

Cheat Master to dzieło naszego admina tego forum (lodiego), główna jego sprzedaż odbywała się jeszcze za czasów k2 season2 kiedy był w pełni działający, był obecnym najlepszym cheatem w mu przez jakiś czas, niestety wypadł z obiegu sprzedaży bo ludzie którzy go kupili pierw dziękowali lodiemu a potem wjeżdżali na niego że wszelkie update powinny być za free nowe obejścia itd... lodi prawdopodobnie dlatego zrezygnował (;))

2006-2010

Opublikowano

Aha. A czy ma ktoś innego haxa? Tylko bez keyloggerów i innych "złodziejstw"? Od 1gr do 25zł. energyman, a czy możesz poprosić Lodi'ego, czy mógłby mi przysłać tego hacka? Lub bynajmniej coś tam nie wiem...dopisać żeby na s4 działało? Byłbym bardzo wdzięczny ;]

Ma ktoś gg Lodi'ego? bo chciałbym z nim porozmawiać... ; p

Opublikowano

A może frytki do tego?..nic nie kupisz za 25zł i to przez telefon..tak jak ktoś powiedział tutaj kupisz jedynie haxa od Noobasa i to za ok. 60zł,nikt nic wiecej Ci nie zaoferuje..

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano
Witam. Mam pytanie, czy istnieje taki hack na Globa, na Helheim pod S4? Funkcje to bynajmniej;

Auto Kill. ( Tak aby wynajdywał moby na mapie, i tp auto do nich )

Hit Hack.

Auto Pickup

Auto Repair.

Jeżeli ów hack jest za kase, to jak ktoś ma link, i żeby była to płatność przez komórkę. Od 1gr do 25zł.

Będę wdzięczny.

http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej

Tak jak wyzej opisane, tutaj jedynie mozesz za 60 zl (misiecznie) kupic cheata od Noobas-a.

Opublikowano

kupujesz na miesiąc... ;] nie ma czegoś takiego jak kiedyś lodi zrobił ze na 1 minute można było włączyć czy tam 10. ;]

powiem tyle ze sie oplaca opcji w nim jest dwa lub 3 razy tyle ;] ja korzystam z tego i nie narzekam ;]

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano
A nie dało by się zmniejszyć do 40 zł? ;p Ponawiam, ma ktoś jakiegoś haxa

1hh(100 max)

ak

autopickup

Wątpie zeby się dało jak Ci cena nie pasuje sam sobie napisz;p zobaczys zjakie to trudne i ze te 60zł to jest nic.

1hh (100max) zdaje mi sie ze chodzi Ci o 1 hit hack czyli cos co zabija potworka na raz to po co max 100>?

ak to jest auto kill czyli to samo co u górze ^_^

Tylko ze 1 hh nie bedize chodził a ak o hitcount 100 jest nie mozliwy bo sa ograniczenia po stronie serwera. Czyli tak na moje oko max 10 sie da moze troche mniej.

Opublikowano

Sam jesteś żałosny...

A tak wogóle,po co wy gracie na globalu? ja chciałem tam wrócić z uwagi że podobno miało nie być hacków..a tutaj mamy sytuacje podobną jak za K2 + to że działają hacki porobione pod priv servy S4..bez przesady..i jeszcze na to pieniądze wydawać?

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano
^^. zalosne .

Shut up, naap.

Sam żeś żalosny jesteś...

Tera ja mam problem^^

GLOBA TYLKO PRZEZ STRONE DA SIĘ ODPALAĆ xDDD

Opublikowano

dla Noobasa nie ma rzeczy niemozliwych ;]

chcesz to graj nikt Ci tego nie zabroni... nie chcesz to nie graj.. Twoja sprawa ;]

95a062c8256b792f.jpg

Opublikowano

moze jakis mod zamknie temat?

bo sie offtop robi -_-

gg poszlo, info tez, wiec po co dalej open? :).

beauty2.png

C# Learning.

Jestem Lajcik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...