Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

50 - 90 zł za tego militara i skille G.

widzisz skil leczenie g9 kamyki pod rzad nie wlaza duzo poszlo ale nawet gdyby liczac ze z 8 kamykow poszlo i kazdy wlazl i jest g9 to jak kamol lazi okolo 10 zl to z 80 zl 1 skil stalby do tego oswaniajnia konia maks jezyki maks poli g1 i do teog z 2kkk yang tez mam i bilogo tylko 1 matowy do oddania jest.misje wszystkie porobine levle postaci 68.dziwnie wyceniasz.ja wycenilbym na 100zl.

Opublikowano

Ja wam powiem tak Postać super ma skile tylko Eq załatwić ze 150-200 dostaniesz

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

@SPAT

nie przyglądałem się tak temu, bo tylko w małym okienku oglądałem. ale skoro tak, to gdzieś 100 - 150 zł wyciągniesz.

Opublikowano

maksymalnie 90zl ladne ma skile

juz wyzje pisalem ze wbicie na g9 kosztowalo wiecje niz 90 zl i patrzcie na dodatkowe rzeczy jak jezyki przywolanie konia i 3 skile konne na m1 itp itd .

do Marock wystarczy se ekran powiekszyc i wszystko widac bedzie ladnie.

Opublikowano

100 zł cena max wiecej nie

to zorb mi tak ostac na innym serwie i kupie za 100 zl od ciebie.poslzo 20 kamoli czyli okolo 160 zl ale tak tego nie ceniem.zrob tak psotac i wbij jezyki oswajani i dodaj mi 2kkk yang tez i odkupie od ciebie psotac za 100zl!!!dodam ze psotac ma 22 przepustki do v2 a miala 25 wiec okolo 25 zl na SM poszlo!!!wiec czekam az z wbijesz taki levle szamanka halee zaliczysz biologa do matowych lodow i skiel tak wbijesz i wtedy pisz i odkupie za 100zl!!!!

Opublikowano

Wydaje mi się że dostaniesz do 150 zł.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Kolego , cenisz tak tą swoją postać , ale nie zapomnij że na heal jest mało chętnych ponieważ dla ludzi ciekawszą postacia jest wojownik czy sura ponieważ są to najłatwiejsze na swój sposób postacie , gdyby to był np , wojownik jego cena nawet 200zł by osiagneła ponieważ dużo wiecej by chętnych na to było ,

myśle że do 120zł wezmiesz

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano (edytowane)

Kolego , cenisz tak tą swoją postać , ale nie zapomnij że na heal jest mało chętnych ponieważ dla ludzi ciekawszą postacia jest wojownik czy sura ponieważ są to najłatwiejsze na swój sposób postacie , gdyby to był np , wojownik jego cena nawet 200zł by osiagneła ponieważ dużo wiecej by chętnych na to było ,

myśle że do 120zł wezmiesz

wlasnie jest malo to tym bardziej cena wieksza jest poniewaz wojow jest duzo to tak samo jak np. duzo samochodow jest powiecmy opel kadet za tysaic zlotych ale np. taki garbus zejdzie za wiecej choc jest starszy i miej ich jest.dodam ze trudno sie wbija levle halerka itp itd ale zaobcz ze ma przywolanie na 100 3 skile na maks jezyki na to nie patrzysz albo sie nie znasz.wbij mi halerem tak jak ja i odkupie po wasze ceny 100 zl.aha i biolog jedne matowy lod do oddania tylko gdzie niby taki silny woj nie jeden nie zblizyl sie do odddawania matowych lodow.

Edytowane przez SPATlol
Opublikowano (edytowane)

Cudo do pvp, zaraz leczenie na P, czwarta emka i ja wale...

zbawka +8 z full kd, troche absów i postać kosi :D

Myślę, że 150+, jeżeli znajdzie się fan pvp :D

EDIT:

Weź trochę ogar :P

Prosisz o wycenę postaci, to Ci wyceniają jak uważają.

Rozumiem, że chciałbyś zarobić dużo kasy, ale postacie są teraz tanie jak barszcz ;/

Edytowane przez AdamS12
52287137559562145640.png

Opublikowano

Cudo do pvp, zaraz leczenie na P, czwarta emka i ja wale...

zbawka +8 z full kd, troche absów i postać kosi :D

Myślę, że 150+, jeżeli znajdzie się fan pvp :D

EDIT:

Weź trochę ogar :P

Prosisz o wycenę postaci, to Ci wyceniają jak uważają.

Rozumiem, że chciałbyś zarobić dużo kasy, ale postacie są teraz tanie jak barszcz ;/

nie no duzo nie ale liczy sie na 110-130 zl teraz jak patrze na allegro psotac skile na m4-m7 i zlaza za 40 zl i nic jezyki poli nic nie maja a tu masz wszystko z dodatkwoe prawei na maksa.tamte psotacie za 40 zl to zabki odaja ] jak by ktos chcial za 110 zl to gg 20453234.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...