Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] TrackMania Nations Forever

DawajPlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem otóż ,gdy gram sobie i jest koniec mapy potem ładuje się następna i nie mogę jechać jest tylko kamera i muszę czekać te 5 min jak przejadą pisze ,że nie mam pozwolenia na właczenie trybu gracza.. wie ktos o co chodzi?A druga sprawa co daje pkt LP ?

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

Po prostu trackmania natiopns forever to free to play ;p, co kilka tras tak masz :(, jedyna opcja to kupić Trackmanie United Forever w sklepie na półce bądź na steamie

A punkty LP to punkty rangingu, im więcej punktów tym mniejszy rank :P, działa to na tej zasadzie, źe jeśli masz np 60k punktów LP to na świecie będziesz gdzieś około 30 000 :P

a5g1sa.png
Legenda
Opublikowano

Witam mam problem otóż ,gdy gram sobie i jest koniec mapy potem ładuje się następna i nie mogę jechać jest tylko kamera i muszę czekać te 5 min jak przejadą pisze ,że nie mam pozwolenia na właczenie trybu gracza.. wie ktos o co chodzi?A druga sprawa co daje pkt LP ?

Czekasz 5min. bo grasz na serwerach FreeZone, jeżeli nie chcesz czekać graj na innych serwerach albo kup TrackManię.

A punkty LP to po prostu punkty, które dostajesz za wygrywanie wyścigów. Im więcej Pkt. tym wyżej w rankingu się znajdujesz.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po 1. Za 60k LP to jest jakieś 100k w rankingu

Po.2 Im więcej LP tym niższy ranking a nie jak Pau napisał "Im więcej Pkt. tym wyżej w rankingu się znajdujesz."

Po.3 Mam racje bo najwięcej wiem z was o TrackManii.

Po.4 seksi napisz na str. tmpl.info o skinie ze chcesz

PS: Piszę się TrackMania a nie Track Mania..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...