Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lol lagi i pingi..

Degistive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie już powoli mnie szlak trafia, grałem normalnie z pingami 50-60 a po 2-3 dniach mam pingi 700-1000-1500. Internet mam 4mb, jak gram to nie mam żadnego programu włączonego i nie wiem co mam zrobić. Pomocy. Reinstal nie pomógł ani format..

Kappa.

Opublikowano

To nie jest twoja wina i nic z tym nie zrobisz. To wina serwerów na jakich gramy. Nie raz zdarza się tak, że gramy na jakimś amerykańskim serwie to wtedy są lagi, albo jest duży ping wtedy gdy Riot coś robi :)

Opublikowano

ale jednak takie pingi są za duże i watpie żeby była to wina Riotu

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

4mb/s... Ja mam 1mb/s i jeszcze nigdy lagów nie miałem. A ile masz fps'ow może Ci coś laguje? Spróbuj powyłaczać gg/skype itp

Jeśli nie pomoże to reinstall w najgorszym wypadku format, bo możesz mieć zawalony komputer lub zeskanuj komputer możliwe, że masz jakiegoś virusa i przez to Ci laguje.

Opublikowano

ale jednak takie pingi są za duże i watpie żeby była to wina Riotu

Nie będę się z tobą kłócił, bo nie mam pewności.

Ale spokojnie, problem zostanie raczej rozwiązany, bo riot wprowadził podział europy na Eu zachodnią i Eu pólnocno-wschodnią :)

Opublikowano

A co powiecie na to, że ja cały czas mam ping 30-40? Też wina riotu?

Że rwie Wam połączenie, to raczej Wasza wina. Ja dziś miałem ping na poziomie ~35 ms.

Opublikowano

Czasami gra się tak jebie.

A czasami to wina naszego neta ,a jeszcze innymi czasami gramy po prostu na amerykańskich serverach(hate them)

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

A co powiecie na to, że ja cały czas mam ping 30-40? Też wina riotu?

Że rwie Wam połączenie, to raczej Wasza wina. Ja dziś miałem ping na poziomie ~35 ms.

Też wina riotu, przecież z dupy nie da się mieć cały mecz 500 pinga, a na drugi bez żadnych problemów po 60

Opublikowano

ta czasami są pingi po 150+ bo trafiacie na US serwery, ale jak masz AŻ tyle pingu to raczej nie jest wina Riotu tylko coś u was szwankuje

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...