Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ret vs Prot?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Otóż mam 80 pallka, relentless, z bronia wrathful, protka. Wiem, że retri sprawdza się w pve, lecz mam wątpliwości do pvp. Która klasa jest ciekawsza w pvp? Co według was wybrać? Eq mogę zawsze zrobić nowe

Opublikowano

Prot to tank, mały dmg, duże survi i cc duże. Twój wybór. Tracisz repentance w procie, dostajesz silenca i drugie życie.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Hmm Pvp w procie moim zdaniem niezbyt DMG ma ogolnie mały wypalisz się z many w kilka chwil a divine plea zwróci ci tyle many co na hammer of righteous w sumie to lekko ogarniety shock ladyn cie rozwali bez większego wkładu w to. Prot jak prot ale jest dobry jedynie na Melee klasy na casterow to tak średnio bym powiedział więc pvp ci zostaje w Shocu jeśli lubisz grać melee/caster lub co bym ci pardziej polecił Retri good dmg, instant heale, i takie tam.

Ale oczywiście " kto co lubi".

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Chyba w Pve ;) Gbos na 3.3.5 regenerował 3% many za dodge/parry, oczywiście żeby robić na tyle sporo bloków uników parowan to jednak trzeba mieć coś z itka Pve :( a skoro masz itki pve cala reszta cie jedzie jak chce.

A taki palek to jest moment kiedy mu sie wyjebie mana i nie ma parka tycznie czym bić, dobry jest jedynie na Melee na całą reszta troszkę więcej zabawy.

Więc morał z tego taki: graj Retri a w Procie możesz sobie grać jedynie 4fun.

Tak Btw sam porównaj w czym lepiej ci jest biegać PVP ( oczywiście nie mowie tu o BG bo tam jest inna bajka )

LOOK

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Nie mam do kur*y nędzy itemków do pve, tylko do pvp! Pisałem, że retentless + wrathful! Dmg mam spore, w żadnym pojedynku mi się nigdy mana nie skończyła, nawet na BG! Ale i tak pewnie usłyszę, że prot ma małe DMG i mi się mana skończy...

Opublikowano

Nie mam do kur*y nędzy itemków do pve, tylko do pvp! Pisałem, że retentless + wrathful! Dmg mam spore, w żadnym pojedynku mi się nigdy mana nie skończyła, nawet na BG! Ale i tak pewnie usłyszę, że prot ma małe DMG i mi się mana skończy...

To na chuj nas sie pytasz o zdanie skoro sam wiesz wszystko lepiej?

@down

+1

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Tak nawiasem każdy ci tu pisze z doświadczenia, nic nie napisałem, że mnasz itki pve ;( tylko aby unikać większości melee ataków to jednak przydało by się coś z pve. Tak ogólnie to jeśli tak super ci się gra w procie to na uj zakładasz takie tematy ?.ko ja ostatnio bawiłem sie z 3 miechy palem i grałem nim właśnie w procie:> DMG mial takie, żę o chuja rozbić i zawsze się potrafiłem wyjebać z many jak grałem vs caster.

Tak nawiasem to mam głęboko nasrane w czym grasz jak dla mnie możesz grąć bez talentów i pakować w agi.

LOOK

A tu część 2^^

943906349.png