Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSF

asiok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam czy mógł by mi ktoś kupić karte paysafecard? (za 20 zł)

Jeśli tak niech napisze w tym poście i pisze na pw jakie doładowanie(do jakiej sieci)

Dam doładowania za sume 25zł do wybranej sieci zależy na tym aby mi ktoś kupił ponieważ w moim mieście i okolicach niema na sprzedaży takiej karty :)

Oczywiście polecą + dla tego co kupi :)

Proszę o niespamowanie

Edytowane przez asiok
Opublikowano (edytowane)

mozesz jeszcze kupic na allegro za 22zł doładowanie 20zł

Na allegro ?;/ niemam 18 lat a pozatym wole komuś dać zarobić mi bardzo zalezy bo Kbota chce kupić ;)

Oferta nadal aktualna

Edytowane przez asiok
Opublikowano

Możesz jeszcze zobaczyć czy nie ma u ciebie w okolicy UKash bo to prawie to samo na stronie będziesz miał mapę i jak znajdziesz swoja miejscowość to na mapie będą zaznaczone punkty gdzie powinien być .

Za dobra odpowiedz plusik się należy +

Opublikowano

Ale Ukasha możesz przewalutować od minimum 40zł, więc jeśli chcesz kupić tylko jedną licencję, to się nie opłaca. Zresztą Ukash ma nie wiem czemu inny kurs walut niż NBP i za 40 zł wychodzi 9,72 Euro.

Pomogłem? Daj +

Żal mi noobów zbierających minusy.

Opublikowano

Ale Ukasha możesz przewalutować od minimum 40zł, więc jeśli chcesz kupić tylko jedną licencję, to się nie opłaca. Zresztą Ukash ma nie wiem czemu inny kurs walut niż NBP i za 40 zł wychodzi 9,72 Euro.

Mi diler mówił ze on daje 20 zł ukasha i on bierze ale nie wiem jak z "normalnymi kupującymi''

Za dobra odpowiedz plusik się należy +

Opublikowano (edytowane)

mam pytanie jesli place paysafecard to jak mam to zrobic wyslac dilerowi ten caly ,telekod' z tej karty czy jakos inaczej to sie robi ??

@EDIT

Pliska o szybka odpowiedz bo mam zamiar kupic kbota jutro lub w czwartek :]

Edytowane przez MuchaPLAF1

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

mam pytanie jesli place paysafecard to jak mam to zrobic wyslac dilerowi ten caly ,telekod' z tej karty czy jakos inaczej to sie robi ??

@EDIT

Pliska o szybka odpowiedz bo mam zamiar kupic kbota jutro lub w czwartek :]

kbota kup ze strony kbotik.com i piszesz do goscia na skype podajesz mu customer id konta na które chcesz kbota oraz telekod i po kilku minutach masz licencje :)

Co do tych telekodów z poprzednich postów to NIE ZAMIENIAJCIE NA EURO oni biorą zł ponieważ im zmienia automatycznie na EURO ( są to tylko moje domysły ale 1 jest pewne zł przyjmuje )

Opublikowano

Witam. Ma ktoś może link do serwera gdzie się dostaje Golca FE 50PP do dowolnego przydzielenia i seprom bez ograniczeń. To jest wszystko chyba na serwerze niemieckim, Czytałem kiedyś tutaj i nie wiem kto to napisał. Jeżeli Ktoś wie o czym mówię niech do mnie napisze na E-MAIL: [email protected] lub na GG 25437142. Sam chce spróbować i nikomu o ty mnie powiem.

Z góry dzięki ;-)

Opublikowano

Witam. Ma ktoś może link do serwera gdzie się dostaje Golca FE 50PP do dowolnego przydzielenia i seprom bez ograniczeń. To jest wszystko chyba na serwerze niemieckim, Czytałem kiedyś tutaj i nie wiem kto to napisał. Jeżeli Ktoś wie o czym mówię niech do mnie napisze na E-MAIL: [email protected] lub na GG 25437142. Sam chce spróbować i nikomu o ty mnie powiem.

Z góry dzięki ;-)

Ktoś tak Ci kit wciskał.

No chyba że chodzi Ci o darkorbit offline. Tuty masz u góry

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...