Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, rozpocząłem swoją przygodę z grą od alaplaya o tytule Argo giera waży ~3,3giga a po rozpakowaniu 7giga ogólnie jak to w mmo w którym mamy nacisk na pvp są 2 frakcje, nobliści-technologia i florelassh-natura, giera wydaje się przyjemna, większość lvla nabijamy questami i low lvlowymi "dungeonami"...

Wybrałem frakcje florelassh czyli elfopodobni, gram warlockiem czyli biegam z wielkim gunem i robię masową rozpierduchę ;D mam 10lv obecnie. Klas w grze jest od cholery, jest z czego wybierać bo mamy ponad 8 różnych klas są nimi:

defender

druid

shaman

elementalist

rouge

saggitarius

taurus

warlock

naprawdę warto poszperać po forach przed wyborem klasy bo są one dosyć skomplikowane, przykładowo shaman ma aoe heale które są dość słabe a druid ma pojedyncze mocne heale i summony, saggitarius używa małych pistoletów a warlock dużych, defender biega z mieczykiem i tarczą a taurus z włóczniami, rouge używa dwóch broni itd itp ogólnie gra wydaje się warta zachodu :)

Czekam na pm'y

mój nick w grze: Gormane

jestem w gildi Havoc która zrzesza wszystkich nowych, polaków jest mało więc każdy jest na wagę złota :)

link: http://argo.en.alaplaya.net/

Opublikowano (edytowane)

@ jak odkopalem to sorry

Ja zacząłem od dziś ale gram przeciwną rasa / gram rogue i mam 10 lvl ale dzis wbijam 15

Mój nick : Agusiaa

ZAPRASZAM ;D

Gra warta ściągnęcia tych 3,3 gb naprawde polecam

jak wszystkie gry Alaplaya ta też jest zajebista ;d

Edytowane przez GramWeWszystko
  • 2 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Ja mam łącze 1Mb xD ;d, i mi w 1 noc się pobrało.. dziś mam 11lv, rogue, nick Ioyza, jestem elfopodobnym stworzeniem jak to opisał kolega, zapraszam wszystkich do gry !

Gram prawie 10-12h dziennie z nudyy :D( weekend ) od poniedziałku do piątku po 6 h więc pisać ! ! :>

PS: Mam jeszcze jedną postać nie pamiętam lv, nick Herrio tam też gram :)

Edytowane przez Schidenpl
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...