Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Instalowaniem Kamer Moda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam windows 7 64x i kiedy wypakowywuje kamer moda do folderu z metkiem i otwieram przez Metin2_Start , Okno gry zawiesza sie po sekundzie.

NIe wiem czy jest gdzies taki poradnik , ale bardzo prosze o wyslanie linka do niego albo wytlumaczenie mi jak naprawic ten blad.

Dziekuje ;)

Opublikowano

Do jakiego clienta wypakowujesz moda?

PL czy Priv?

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

Moda należy instalować na najnowszych aktualizacjach PL.

Opublikowano

Aha , ja mam juz dawna instalke Metka . Czyli mam na nowa sciagnac gre i bedzie ok ?

Opublikowano

Tak, ściągnij nową instalke z metin2.pl, ztorentuj i wgraj moda.

Opublikowano

NIe wiem sam juz... Zrobilem tak i dalej nic... Nie kapuje , wszystko robie poprawnie , a i tak okno sie zawiesza kiedy odpalam przez Metin2_Start... :/

Jakies inne rady ? Moze jakis dokladny filmik z tym ;S ?

Opublikowano

1. Wchodzisz:

(Klik)

2. Pobierasz klikając na ''Client Download''

3. Po pobraniu instalujesz.

4. Torentujesz.

5. Pobierasz Metin2mod PL

6. Instalujesz do folderu z grą.

7. Otwierasz grę przez plik metin2_start.bat

Opublikowano

Tak robie. Zauwazylem jednak mala roznice. Ja w folderze po wypakowaniu mam plik Metin2_Start , a ty mowisz zeby otworzyc przez metin2_start.bat. MOze to ten problem ?

Opublikowano

Tak robie. Zauwazylem jednak mala roznice. Ja w folderze po wypakowaniu mam plik Metin2_Start , a ty mowisz zeby otworzyc przez metin2_start.bat. MOze to ten problem ?

A czy ten plik ma rozszerzenie .bat?

Opublikowano

NIe ma wlasnie... Pewnie dlatego nie dziala

Jeśli pobrałeś teraz moda ze strony, której dałem Ci link w odnośniku przy poprzednim poście, to musi być ten plik.

@AcTiVision

Już mu dałem ten link.

Opublikowano

Mam tego Moda... Sciagalem juz wiele razy ale nie ma zadnego pliku Metin2_Start.bat - jest tylko Metin2_Start oraz pod spodem Metin2client.bin i Metin2clientdat.

Robilem juz zmiane imienia na ten poczatkowy ale nic... Nie wiem moze robie cos nie tak , ale nie wydaje mi sie . Po instalacji mam zatwierdzic - Uruchom Program Metin 2 ? Czy nie ? A potem Patch Updater (Kurczak) czy odpalic normalnie gre ?

Po skonczeniu torrentowania mam wylaczyc metin2.client.bin przez task manager czy przed tym mam wypakowac Kamera ?

Cos nie wychodzi , probowalem wiele kombinacji i nic... Jakies pomysly ?

Opublikowano

Mam tego Moda... Sciagalem juz wiele razy ale nie ma zadnego pliku Metin2_Start.bat - jest tylko Metin2_Start oraz pod spodem Metin2client.bin i Metin2clientdat.

Robilem juz zmiane imienia na ten poczatkowy ale nic... Nie wiem moze robie cos nie tak , ale nie wydaje mi sie . Po instalacji mam zatwierdzic - Uruchom Program Metin 2 ? Czy nie ? A potem Patch Updater (Kurczak) czy odpalic normalnie gre ?

Po skonczeniu torrentowania mam wylaczyc metin2.client.bin przez task manager czy przed tym mam wypakowac Kamera ?

Cos nie wychodzi , probowalem wiele kombinacji i nic... Jakies pomysly ?

Jak już zainstalujesz, to nie zatwierdzaj '' Uruchom Program Metin 2 ''.

Uruchom kurczaka, poczekaj aż Ci się ztorentuje, nie odpalaj gry.

Wgraj moda i włącz grę przez ten plik Metin2_start.

Opublikowano

Zrobilem tak jak kazales. Wyskoczyl nowy blad ... pierwszy raz go widze... Wyskakuje okienko z napisemFATAL ERROR!! Python Library file not exist !

Co to jest ? xD

Opublikowano

Zrobilem tak jak kazales. Wyskoczyl nowy blad ... pierwszy raz go widze... Wyskakuje okienko z napisemFATAL ERROR!! Python Library file not exist !

Co to jest ? xD

Wtedy trzeba zaktualizować clienta do najnowszej wersji.

Nie wiem jak ty to robisz...

I nie musisz od razu dawać - ze złości jak Ci wyskoczy napis ''Fatal ERROR'', bo tu nic się nie dzieje.

Ja się staram Ci pomóc.

Opublikowano

Nie no , spox ;) jak zaaktualizowac tego clienta ?

naciskasz na kurczaka, potem rozpocznij grę. Gra zacznie się torrentować.

Jak już wszystko ztorrentujesz to wgrywasz moda.

Opublikowano

Ok ;D Ale po ztorrentowaniu mam wylaczyc metin2.bin*32 przez task manager ? czy odrazu na nim ?

Opublikowano

Ok ;D Ale po ztorrentowaniu mam wylaczyc metin2.bin*32 przez task manager ? czy odrazu na nim ?

Jak już Ci się ztorrentuje i otworzy okno gry, to jest zamykasz, instalujesz moda i włączasz grę przez Metin2_start.

Opublikowano

DZIALA !!!!!!!! CHLOPIE JESTES BOSKI :) +++++ :) Prosze o zamkniecie tematu ;) I LOVE Suffi_PL :)

A i jeszcze jedno pytanie... Czy uzywanie kamera bez blokowania hs grozi banem ? mam zablokowac hs czy juz moge expic na kamerze ;) ?

Opublikowano

DZIALA !!!!!!!! CHLOPIE JESTES BOSKI :) +++++ :) Prosze o zamkniecie tematu ;) I LOVE Suffi_PL :)

A i jeszcze jedno pytanie... Czy uzywanie kamera bez blokowania hs grozi banem ? mam zablokowac hs czy juz moge expic na kamerze ;) ?

Bana można zawsze dostać.

Jest ryzyko jest zabawa!

Jak chcesz to zablokuj sobie hs.

I możesz mi już oddać te plusiki, które zabrałeś... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...