Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was bardzo serdecznie!

otóż mam problem z CS. Mam oczywiście steam.

Włączam CS, wchodzę w zakładke find serwers, i jak pojawi mi się lista, to w jaki serwer bym nie wszedł, to zawsze jest ( przepraszam za słowa ) JE****ny cs.close.ro. Doprowadza mnie to do szału. Miałem kiedyś ten problem i sobie poradziłem, ale to na NON Steam. Tak czy tak, z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano (edytowane)

Opisz to dokładniej bo Cie nie rozumiem , jak wchodzisz na serwer i grasz to na say to pisze czy gdzie ? może reinstall cs albo usuń config ?

-

Edytowane przez The Viper RKO
mouddd.png
Opublikowano

No własnie ;p gdzie w steam jest CFG ? ;p

Po prostu jak szukam serwerów za pomocą "Find server" to jak kliknę jakikolwiek serwer, to zawsze loguje mnie na cs close ro.

Opublikowano (edytowane)

wchodzisz w folder steam potem w steamapps >> nazwa konta >> cstrike polish i masz tam config . Usuwasz go . Wejdź też do cstrike i też usuń z tamtąd , jak nie pomoże to reinstall CS .

PS: Najprawdopodobniej wbijałeś na serwer cs close ro i czasami są .. nie wiem jak to nazwac że po prostu wbijasz na ich serwa nie ważne czy na inny wchodzisz . Są też bindy np. na klawisz B to jest reklama serwera . Wychodziłeś z CS ? Wyjdź i spróbuj jeszcze raz wejśc

Pozdrawiam i licze na -

Edytowane przez The Viper RKO
mouddd.png
Opublikowano (edytowane)

0.o dziwne w ciul :/ przeskakuj sobie kompa moze jakiś robak masz który przekierowuje Cie.. :/

a jak byś chciał wbić na jakiś serwer przez connect ? w konsoli ??

Edytowane przez Misiek23

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jak wbijam przez connect to wszystko jest OK. Ale no wiecie, często korzystałem z Find Server. No i oczywiście z wiaderko lista cs. Jednak nikt nie zna rozwiązania problemu?

Opublikowano

Mi to wyglada na jakiegos robaka co przekierowuje :/ masz moze gdzies NS ? moze coś instalowałes takiego co moglo się wbic do steam.. i podmienić jakiś plik lub wymusza przekierowanie na taki serwer..

b_560_95_1.png

Opublikowano

Po 1 Usunięcie Configu nick nieda po 2 Spróbboj reinstl.. Steam i cs po 3 Miałem takie coś i mi się udało to naprawić poprzez reinstalację Counter Strike 1.6 STEAM ;]

Opublikowano

Czyli cwaniaki pewnie robaka Ci wrzucili.. usun cs-a , jesli masz tylko cs-a na steam odinstaluj cs a pozniej steam i zobacz czy jakies pliki po steam zostały jesli tak to recznie usun. Nowa instalacja wszystkiego i powino być ok.Zawsze mozesz jeszcze przeskanować system jakims antywirusem.Mozolne ale w końcu moze Ci uwolnić od tego gówna :/

b_560_95_1.png

Opublikowano

Cieszę się, że pomogłem. Chciałbym Wam powiedzieć, żebyście się za bardzo nie kierowali osobami, które mówią wam, żebyście robili reinstal.

Czasem można to całkiem łatwiej załatwić.

g0Tef.jpg

Opublikowano (edytowane)

Może mógłbyś coś od siebie dodać? Na pewno wiesz coś, co pomogłoby mi lub usprawniło CS. ( nie mówię oczywiście o cheats ).

PS

czemu go zminusowaliście?, mnie również zminusujcie !!

Edytowane przez Gucio:D