Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań.

PedoÐres

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1. Co to znaczy "Who cares" , dlaczego zawsze iRokoushu to pisze, a potem ktoś nowy na forum odpisuje "Nobody cares", o co biega?

2. Dlaczego tak nie lubicie Geoninga, co on Wam zrobił i skąd macie jego zdjęcia?

3. Dlaczego większość osób na tym forum używa przycisku "raport", dlaczego płaczą w statusach jak on nie działa? W realu też tak kablujecie na kumpli jak łamią prawo -- biegniecie prosto na komisariat taa?

4. Co sądzicie o użytkowniku HardMyStyle? (nie chodzi mi tylko o jego biseksualizm) .

5. Co jest dłuższe - 7 dni czy tydzień?

6. Dlaczego tyle osób pisze aplikacje na kidmoderatora? W realu też wszyscy kończycie studia policyjne żeby wstąpić do policji, hę ?

7. Jakiego skinu używacie - defaultowego czy Fluo na tym forum?

Z góry thx za odpowiedź.

Edytowane przez PedoÐres

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

1. Co to znaczy "Who cares" , dlaczego zawsze iRokoushu to pisze, a potem ktoś nowy na forum odpisuje "Nobody cares", o co biega?

2. Dlaczego tak nie lubicie Geoninga, co on Wam zrobił i skąd macie jego zdjęcia?

3. Dlaczego większość osób na tym forum używa przycisku "raport", dlaczego płaczą w statusach jak on nie działa? W realu też tak kablujecie na kumpli jak łamią prawo -- biegniecie prosto na komisariat taa?

4. Co sądzicie o użytkowniku HardMyStyle? (nie chodzi mi tylko o jego biseksualizm) .

6. Dlaczego tyle osób pisze aplikacje na kidmoderatora? W realu też wszyscy kończycie studia policyjne żeby wstąpić do policji, hę ?

Z góry thx za odpowiedź.

1. Kto o to dba(Kogo to interesuje)? Nikt o to nie dba (Nikogo to nie interesuje). I nie nowy na forum, tylko stary wyjadacz na multiacc.

2. Nakablował, jak mały gówniarz na jackraymunda, przez co ten stracił globala.

3. Konfidenci, chęć przylizania dupy, aby łatwiej wejść na pozycję kida.

4. Jakiś random.

5. Chuj wie.

6. Chcąc zostać kimś, ale dalej będą nikim.

7. Fluo.

Opublikowano

1. Co to znaczy "Who cares" , dlaczego zawsze iRokoushu to pisze, a potem ktoś nowy na forum odpisuje "Nobody cares", o co biega? Nwm

2. Dlaczego tak nie lubicie Geoninga, co on Wam zrobił i skąd macie jego zdjęcia? Ja tam go lubię... To co krąży po MPC to nie jego zdjęcia, tylko jakiegoś neo...

3. Dlaczego większość osób na tym forum używa przycisku "raport", dlaczego płaczą w statusach jak on nie działa? W realu też tak kablujecie na kumpli jak łamią prawo -- biegniecie prosto na komisariat taa? Bez raportowania MPC zamieniło by się w śmietnik...

4. Co sądzicie o użytkowniku HardMyStyle? (nie chodzi mi tylko o jego biseksualizm). Widziałem go 2-3 razy max... Random...

5. Co jest dłuższe - 7 dni czy tydzień? ,,Potocznie" to tyle samo, ale jak by patrzeć tak jak ty pisałeś to tydzień...

6. Dlaczego tyle osób pisze aplikacje na kidmoderatora? W realu też wszyscy kończycie studia policyjne żeby wstąpić do policji, hę ? Nwm... Ja pisałem tylko dwa razy...

7. Jakiego skinu używacie - defaultowego czy Fluo na tym forum? Fluo - rulez

Nothing to do here.

Opublikowano

Z góry thx za odpowiedź.

1. Uzyskałeś odp.

2. Cóż. Znaleźli sobie fraga.

3. Bo ich wkurwia fakt, że łamiesz regulamin. Przeszkadza Ci to? Wyloguj się.

4. Co Ciebie to kurwa za przeproszeniem obchodzi?

5. Tydzien

6. Bo każdy uzyska doświadczenie w dziedzinie moderacji na dosyć dużym forum.

7. Fluo.

I tak oto uzyskałes odpowiedzi. Jeżeli masz jakieś pytanie zapraszam na pw.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...