Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Mam problem z uruchomieniem lauchera. Kiedy klikam skrót na pulpicie po chwili wyskakuje napis: You need instal manually Move the official website to download the manual patch? Co w tlumaczenie znaczy: Musisz zainstalowac ręcznie Przejdz do oficialnej strony aby pobrac patch recznie Mam do wyboru: Tak lub Nie kiedy klikne Tak wyskakują stronki z błędem 404 i kwadratami a kiedy klikne Nie wyskakuje tylko 1 strona z tym samy błedem i kwadratami . Klienta sciagnolem wczoraj z tej oto strony: www.silkroadonline.com.pl i jest to wersja v. 1295. Prosze o pomoc, gdyż szukałem juz dosyc dlugo podobnego tematu, lecz nie znalazlem go ...

PS: Sciągalem z GamesHell czy jakoś tak

Z góry Dzięki

RonteX

Edytowane przez RonteX
69mRNXM.jpg

Opublikowano

Był podobny temat już i z tego co przeczytałem to trzeba pobrać patcha ze strony głównej ...

Ja mam ten sam problem więc pobrałem (coś) to coś nazywa się SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_295_for_v1_290_291_.rar i waży 56 mb .... pobrałem, wypakowałem do głownego folderu gry po czym uruchomiłem to coś. Wyskakuje mi okienko z zapytaniem jaki jezyk, ja wybieram English po czym pokazuje mi się okno z instalacją ... Naciskam Start Patch i wyskakuje błąd a na nim pisze :

Client version that is installed is "1.295".

There is no patch that can patch with "1.295" version manual patch.

Stop Patch

Z tego co rozumiem jest zła wersja czy coś ... To skąd mam pobrać dobrą ?

Dodam że mam iSro

Opublikowano

Hmm, zawsze na stronie isro coś dają typu manual patche do 1.295.

Co do plaski1111:

Wywnioskowałem, iż masz aktualnie 1.295 w launcherze, zgadza się?

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Tez to mialem sciagalem ze strony polskiej ~~ 1.295 v i wyskakiwalo mi to samo ^^. Na joymaxie zobaczylem ze jest wersja 1.309v wiec ja sciagnalem i wszystko smiga ;]. joymax.com zaloguj sie download i sciagnij FULL CLIENTA 1.309 !! TYLE

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...