Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem chce wrzucić na cba stronę html wrzucam do tego menadżera pliki się wgrały tylko nie wiem jak ja uruchomić aby przez link działała pomocy :D

Opublikowano

woow :D

No jak sie rejestrowałeś to wpisywałeś chyba nazwę witryny ?

Zresztą wszystkie info powinieneś dostać na meila, tego co używałeś do rejestracji

veteran-icon-bf2.pngveteran-icon-bfbc2.pngveteran-icon-bf3.pngveteran-icon-bfheroes.pngveteran-icon-bfp4f.png

Gawrosz-PL.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pamiętaj, że aby wyświetlić stronę strona główna musi być zapisana jako index.html, a nie jakieś, np. stronaglownawlazpredko.html! A link taki, jaki podany został przy rejestracji.

Specjalista
Opublikowano

Pamiętaj, że aby wyświetlić stronę strona główna musi być zapisana jako index.html, a nie jakieś, np. stronaglownawlazpredko.html! A link taki, jaki podany został przy rejestracji.

serwer standardowo czyta pliki o nazwie "index", lecz jeżeli wgrasz np plik o nazwie "inny" i będzie on formie php, czy html to musisz w adresie

odnieść się do konkretnego pliku.

Daje przykład:

Na serwerze są 2 pliki

index.html

praca.html

Strona wczyta Ci plik index.html, ale jeśli chcesz się dostać do pliku o nazwie "praca.html" musisz to zdefiniować w adresie np:

twojastrona.cba.pl/praca.html

a twoja domena nazywa się tak jak login do logowanie na stronie cba.pl, albo też jak łączysz się poprzez filezile, czy total comander hots i nazwa wskazują na twój adres strony :)

• Dodaj nową pozycję...