Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Wlan ( Wifi ) z mocnym zasięgiem do 100-120 złoty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż może już ktoś zauważył jak śledził moje posty że mam Play Online. Zostało mi z 50 mb do wykorzystania, a okres rozliczeniowy jest 9 lipca. Mam to co miesiąc, a szybkością ten internet nie grzeszy. Czasem mnie tak wkurza że biorę go do ręki, ściskam i wale nim w ścianę ( mam ochotę rzucić - tak wiem "ale ze mnie noł lajf, no ale jak gadam na gadu z laską i co minute mi urywa neta to kurwa jak się mam zachować xD )

W najbliższym czasie dostanę zastrzyk gotówki - koniec roku szkolnego ( babcie, rodzice ) no i kieszonkowe. Dlatego postanowiłem kupić sobie kartę wlan z antena zewnętrzną. Mieszkam w domu jednorodzinnym więc antena pójdzie na szczyt dachu, i naceluję w stronę miasta. Tylko że do niego jest jakieś 3 km, po drodze jest Lidl, Opel, Castorama i pełno domków jednorodzinnych. Więc powinno coś w nich być Otwartego. Jednak bardziej zależy mi na Hotspocie z miasta. Tak więc jakie polecacie wlany do 120 złoty, które obsłużą w zasięgu spory obszar ( może nawet zahaczy o miasto ).

PS: Może przesadziłem z 3 km bo drogą mam 1,8km ( więc patrząc prostą linią to jakieś 1,5km )

sygnanu.jpg