Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invicible i anty kick

hat

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Poszukuję działającego cheata z Invi i koniecznie anty kickiem bo jak chodze np. z Chico Public to mnie kickają :/ I mam jeszcze takie pytania to jest OPK, OPK PLayer i Zombie? I czy teraz Anti AFK Kick to jest Anty Kick z rooma?

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo nie ma już anty kicka ^^ a co do invisible to tylko Vip : )

Tego pytania z tym OPK nie zabardzo rozumiem... napisz bardziej wyczerpujące pytanie...

Anti AFK to jest, że jak sie np. podczas gry odejdzie od kompa np. na 10 min to cie server nie wyrzuci z rooma.

Tak na przyszłość pisz bardziej zrozumiałe pytania... I nie myl pojęć..

Opublikowano

Mu chyba chodzi o to co to za opcję:

OPK Player-wszyscy gracze z przeciwnej i twojej, łącznie z tobą drużyny toją w rogu planszy i jak rzucisz granata pod nogi to przeciwnicy zginą; oni nie widzą, że są w kncie, bo tak naprawdę są normalnie na planszy;

OPK Zombie-wszystkie zombie stoją w jednym miejscu na planszy, a ty normalnie możesz chodzić po planszy;

Jeżeli czegoś jeszcze nie rozumiesz to pisz.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Rekrut
Opublikowano

Aha o to mi chodziło właśnie "1234567654321" i mam jeszcze ostatnie pytanie bo nie wiem jak odpalić tego hacka od AdrenalinaPL, ściągam Injector i dalej nie wiem.

Opublikowano

Aha o to mi chodziło właśnie "1234567654321" i mam jeszcze ostatnie pytanie bo nie wiem jak odpalić tego hacka od AdrenalinaPL, ściągam Injector i dalej nie wiem.

Takie pytanie, ściągasz mojego haczka czy mój injector ? bo samym injectorem nie odpalisz haczka ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...