Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Dobry zarobek na niskim lvl-u

patrykKMN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Chciałbym wam żaprezętować na niskim lvl-u bardzo dobry zarobek

1. wbijamy 18lvl

2. wbijamy silne na m1

3.robimy EQ +6 co najmniej

4. zainstalowac waithacka i zablokowac HS-a sposobem by bypass 1,4

5. idziemy do M2 na najwiekszy spot jaki jest i walimy do 25 lvl drop kawali klejnotu kawalki zepsutej zbroi jezyki ipt

6. jak wbijemy 25lvl kupujemy kose bojowa robimy na +4 i zmykamy do doliny 2 wyspa od chujno po moscie

7. bijemy tam potwory drop koziki warte sporo zalezy od serwera inst.oswajania konia itp

8.gdy wbijemy 30lvl idziemy na ezo i tam dropimy sobie na spokojnie robki itp

9. po tej operacji mamy okolo 5kkk zalezy od serwera ja gram na fenix wiec okolo 5kk

10. gdy znudzi nam sie drop ribów wlaczamy FB i Zostawiamy na nocke

11. POMOGŁEM daj --------

Opublikowano
9. po tej operacji mamy okolo 5kkk zalezy od serwera ja gram na fenix wiec okolo 5kk

Zabiło mnie to, buahahah 5kkk? jak dropniesz chyba riba 50średnie :D

@Top tutorial ogólnie słaby było już takich pare, brak kolorów, i ogólnie mało zawiera informacji

BTW. 1000 post o.O

1356721310-U739101.png

Opublikowano

zakładając że dropniesz 2/3 riby i 2/3 koziki i będą miały średnie 10 + oraz zrobisz je na 6/9 i selniesz + troche ksiąg i ulepszaczy wtedy zarobisz te 5kkk

NJxbd4x.png

Opublikowano

Witam Chciałbym wam żaprezętować na niskim lvl-u bardzo dobry zarobek

1. wbijamy 18lvl

2. wbijamy silne na m1

3.robimy EQ +6 co najmniej

4. zainstalowac waithacka i zablokowac HS-a sposobem by bypass 1,4

5. idziemy do M2 na najwiekszy spot jaki jest i walimy do 25 lvl drop kawali klejnotu kawalki zepsutej zbroi jezyki ipt

6. jak wbijemy 25lvl kupujemy kose bojowa robimy na +4 i zmykamy do doliny 2 wyspa od chujno po moscie

7. bijemy tam potwory drop koziki warte sporo zalezy od serwera inst.oswajania konia itp

8.gdy wbijemy 30lvl idziemy na ezo i tam dropimy sobie na spokojnie robki itp

10. gdy znudzi nam sie drop ribów wlaczamy FB i Zostawiamy na nocke

11. POMOGŁEM daj --------

1.Piszesz w liczbie mnogiej jako my ale w 4 punkcie coś sie spaprało ;/ pisz ciągle w jednej formie .

2.Jeżeli po kropce robisz spacje to rób tak zawsze i po kropce zaczyna się z Wielkiej litery .

3.Po każdym punkcie kropka !

4.Silne na m1 u sury ciężko wbić ( brak info czy to woj czy sura itp dla nowych graczy silne nic nie znaczy ).

5." zablokowac HS-a sposobem by bypass 1,4" link do TuTów przydał by się .

6."walimy" walić to można konia . Expimy do 25lvl jak już .

7."2 wyspa od chujno po moscie" yyyy ? gdzie ? w lewo czy w prawo ?

8.Masz przecinki bo chyba ci sie limit na nie skończył : ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

9."spokojnie robki itp" co to "robki" ?

10."9. po tej operacji mamy okolo 5kkk zalezy od serwera ja gram na fenix wiec okolo 5kk" My mamy około 5kkk a ty tylko 5kk ? Słaby drop masz .

11."10. gdy znudzi nam sie drop ribów wlaczamy FB i Zostawiamy na nocke " Link do FB i dlaczego nie moge zostawić FB na dzień ?

12.Dałem + za c**jowy poradnik dlatego że zbierasz - .

Miłego dnia .

Opublikowano

Ja wiem to juz wole zrobic dropa do imaha albo na medala .Bo ten twoj sposób zalezy od szczescia . Rownie dobrze można powiedzieć 1. Robie Dropa .2 Dropie 1000 Ribow

aaaaaaaaapq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...