Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 rdzen a powinny byc 2

sirox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio chciałem sobie pograc na cheatach a tu nagle patrze na forach ze mozna lepiej i bez takich duzych lagow grac. Wiec chcialem właczyc ten moj drugi rdzen a tu patrze i pokazuje na kazdym programie nawet na CPU-Z ze mam 1rdzeniowy procek a jak kupowałem go to pisało i jeszcze na pudle było ze Intel dual core cos takiego napoczatku jak byl nowka to probowałem tez właczyc wtedy to sie normalnie właczał a teraz niechce wiec prosze o pomoc mam dosyc straszne lagi i proca 1.8. Pokaże wam tego screena:

To jest ukryta treść, proszę

Wiec bardzo prosiłbym o pomoc beda + i - jak kto woli

mizsigncenaviper.png

Zbieram - Nie +

nowy D3D v1.2

Opublikowano

rdzenie się automatycznie włączają i nie da się ich wyłączyć(chyba nie sprawdzałem) a na 2 rdzenie 1.8ghz x2 to mało. Najwidoczniej nie masz tego 2 rdzenia

Opublikowano

Wcisnij ctrl+alt+delete. Jak otworzy Ci sie menedzer zadan wybierz zakladke Wydajnosc i tam masz Historia uzycia procesora CPU. Ile masz tam tych okienek?

Opublikowano

Wcisnij ctrl+alt+delete. Jak otworzy Ci sie menedzer zadan wybierz zakladke Wydajnosc i tam masz Historia uzycia procesora CPU. Ile masz tam tych okienek?

Tylko jedno niewiem moze cos mi sie w tym rdzeniu przepalilo . co radzicie?

aha i zapomnialem dodac ze jak oddalem niedawno z jakies 4miechy temu do naprawy odesłali mi go i powiedzieli ze wszystkie podzespoly sa "dobre" ze nic sie niestalo .a warczy i laguje ze niewiem//..

a mogłbym bo jeszcze go mam na gwarancji ale zerwane plomby oddac tego kompa bo mi sie wydaje ze to rupiec

mizsigncenaviper.png

Zbieram - Nie +

nowy D3D v1.2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...