Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam 2 pytania

ile dokładnie kasy dostaje się na popsucie m16

Ile zp trzeba wydać aby wylosować m4a1 custom (wiem że to zależy od farta ale takk z własnego doświadczenia ile wydaliście)

DZIĘKI ZA POMOC

Edytowane przez Julcik

Piszę co myślę

100 Post Done

200 Post Loading

300 Post Loading

400 Post Loading

500 Post Loading

Opublikowano

Ad.1 Odpowiedź: Po całkowitym zepsuciu i regularnym nie naprawianiu M16 razem zbierze Ci się 10000 GP.

Ad.2 Odpowiedź: Myślę, że każdy kto będzie Ci tutaj odpowiadał może mieć zgoła odmienne sytuacje, ten wylosował za tyle ZP, ten za tyle.. Ale moim zdaniem nie opłaca się tracić ZP na skrzynki akurat z M4A1 - Custom, już lepiej nazbierać 60 couponów i zamienić na upragnioną broń lub skolekcjonować 20 ribbonów(mam 19 :P) i wówczas otrzymać M4A1 - Custom Crystal.

5381235_2_1.png

postremus.png

Opublikowano

Ad.1 Odpowiedź: Po całkowitym zepsuciu i regularnym nie naprawianiu M16 razem zbierze Ci się 10000 GP.

Ad.2 Odpowiedź: Myślę, że każdy kto będzie Ci tutaj odpowiadał może mieć zgoła odmienne sytuacje, ten wylosował za tyle ZP, ten za tyle.. Ale moim zdaniem nie opłaca się tracić ZP na skrzynki akurat z M4A1 - Custom, już lepiej nazbierać 60 couponów i zamienić na upragnioną broń lub skolekcjonować 20 ribbonów(mam 19 :P) i wówczas otrzymać M4A1 - Custom Crystal.

Ale z ribbonami nie będzie miał tak szybko, a customa może wylosować nawet za 1 skrzynką, wszystko zależy od szczęścia.

Opublikowano

Właśnie teraz tak pomyślałam aby się pobawić w ribbondy i pomęczyć się i uzbierać te 20.I takie pytanie mam już scara L, Awm deagla. 3 granaty i teraz co zrobić losować na anaconde adv albo dester deagla albo zbierac i kupic RPK co polecacie ?????

Piszę co myślę

100 Post Done

200 Post Loading

300 Post Loading

400 Post Loading

500 Post Loading

Opublikowano

Z tych 3 opcji według mnie najlepszą jest losowanie DE-C, bardzo przydatny pistolet, powinien znaleźć się w podstawowym wyposażeniu :)

5381235_2_1.png

postremus.png