Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=mFP6js-BgZo

To moj pierwszy gameplay z LoLa prosze o wyrozumialosc

ps. mysle nad zrobieniem jakiegos grupowego gameplaya tak w 3-5 osob chetni niech pisza

wymagania :

Mikrofon
TS3
15 Lat +
Osoba musibyc inteligetna w sensie nie chce osob ktore wyzywaja inne tylko dlatego ze zginal lub przegraja

Ostrzegam ze w lola gram dopiero 2 dni i mam dopiero 5 lvl prawie 6 :)
Opublikowano

Rank stats pojawiają się dopiero bo rozpoczęciu gry na rankedach.

Mocne boty - wtf? O_O

Championi, nie championy.

Nunu jest jednym z "lepszych" bohaterów.

Nie kupiłeś na start item-ów.

Mówisz o zgraniu teamowym a nie pomagasz udyrowi gdy atakuje go Ashe.

Bez run da się wygrywać do 25+.

Podsumowując - ten gameplay nie ma sensu - nie znasz się na tej grze, jak możesz ją przybliżać innym.

Opublikowano

nie ma co robić na tym lvl gameplayów bo ni to kształci ni fajnie się ogląda ;x

pomyśl o tym jak wbijesz 30 lvl i zaczniesz grać troche bardziej konkretne gry ;x

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano (edytowane)

eh troche mnie zjechaliscie ale i tak dziekuje bo bede wiedzal co poprawic a gameplay to zla nazwa dla tego filmiku zmienilem nazwe z gameplay na League of Legends #1 Pierwszy Raz teraz mysle ze pasuje a gameplaya zrobie jak bede miec kolo 20 levela i bede gre ogarnia

@SirMarthes troche zbedny komentarz

@KomorkoManiak rowniez zbedny komentarz co to wnosi do tematu? Nic!

@lordwyder

Rank stats pojawiają się dopiero bo rozpoczęciu gry na rankedach. - tego nie wiedzialem dziekuje za pomoc

Mocne boty - wtf? O_O - dla poczatkujacych sa mocne nie pamietasz jak to bylo na poczatku?

Championi, nie championy. - masz racje dzieki

Nunu jest jednym z "lepszych" bohaterów. - sprawdzilem to i tu rowniez masz racje ale ja go jeszcze nie ogarniam

Nie kupiłeś na start item-ów. - nie kupilem ich poniewz wole uzbierac wiecej kasy i kupic lepszy item

Mówisz o zgraniu teamowym a nie pomagasz udyrowi gdy atakuje go Ashe. - nie moglem sie skupic krecac gameplaya dlatego mu nie pomoglem

Bez run da się wygrywać do 25+. - mozliwe ze masz racje :)

Podsumowując - ten gameplay nie ma sensu - nie znasz się na tej grze, jak możesz ją przybliżać innym. - dlatego zmienilem nazwe z gameplay na League of Legends #1 Pierwszy Raz

@SurkiPL 30 lvl to maksymalny bo duzo ludzi mowi o tym 30 levelu

Edytowane przez Sebires
Opublikowano

O ile dobrze pamiętam, kiedy ja zaczynałem grę nie było Co-Op'a.

1 item jest niezbędny przed pójściem na linię - daje ci na początku dużą przewagę(np. dorans +100/120hp regen hp/many i obronę/moc magiczną) i ciężko się bez niego obejść.

Opublikowano

Rób gameplay z jakiś ciekawych momentów, bo nagrywanie jednej gry min 45 min to dla mnie bez sensu, bo zawsze do 20 minuty jest nuda.

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam, kiedy ja zaczynałem grę nie było Co-Op'a.

1 item jest niezbędny przed pójściem na linię - daje ci na początku dużą przewagę(np. dorans +100/120hp regen hp/many i obronę/moc magiczną) i ciężko się bez niego obejść.

Ale był customy ^^.

Kiedyś grałem i pamiętam pokoje "IP Farm".

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Juz tlumaczylem ze jak moge znac skoro gram w lola 2 dni ? no ale i tak dzieki wszystkim za rade w wtorek-czwartek pojawi sie sprostowanie do tego filmiku wtedy bedziecie mogli sie znowu wypowiedziec co zle zrobilem :)

Opublikowano (edytowane)

Nie martw się widzimy i doceniamy ,że się interesujesz w różnych sprawach związanych z lol'em ale nieststy nie jesteś jeszcze wystarczająco obeznany w tej grze. Mamy nadzieję, że napiszesz kilka poradników itp, ale najpierw postaraj się bardziej ogarnąć grę, gdyż popełniłeś wiele błędów w swoim gameplay'u. Ja niedługo zaczynam kręcić filmiki z moją ekipą, napiszemy również kim gramy:

30 lv DeltaWe**** -Shaco i jego nowa taktyka "GOLD"

22 lv xspellmasterx -Brand i moja taktyka "Mistrz grillowania"

16 lv Tygrys*** (27lv na US) -Lubi tanki zazwyczaj gra Amumu, Alistarem lub Ramusem

12 lv Milerki*** -Panteon

8 lv Ser Franc*** -Nunu lub Fiddlestick

Jak widzisz w naszym zespole jest gigantyczna rozwartość poziomów, wszyscy znamy się z świata rzeczywistego, dzwonimy umawiamy się ,że w sobotę od 20;00 do któreś w nocy (zazwyczaj i tak przeciągamy do świtu) :D

Ty też możesz kręcić filmiki i GP lol'a ale lepiej jeszcze się trochę poducz, i tak + za starania, ale poraw błędy.

Pozdro

Edytowane przez Danielitos

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.